!!!VÝSTRAHA!!!

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Re: !!!VÝSTRAHA!!!

Příspěvek od Hurikán »

Narážím na tohle:
Veverka píše: mobil,úsekovky,digitální rozpoznávání spz
Z jistých důvodů do toho "trošku" vidím, takže vím co a jak. O podrobnostech se zde rozepisovat ale nebudu. Klidně si spi dál svůj naivní sen o ideálním světě.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Co to je západní detektivka?Poirot?Sherlock?
Musíš uznat že být skoro jistojistě nahlášen v čase nula samotným majitelem auta není zrovna ideální začátek čórky,zvlášt pokud mi kde o to auto.
Cory

Příspěvek od Cory »

ako vies? uz si čorkol nejake auto? :mrgreen:
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

vy ste nevideli 60 sekund ? pokial majitelia zapnu vyhladavanie, auto uz je davno na lodi a mieri prec :mrgreen:
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Sid

Příspěvek od Sid »

Dosť zákerný spôsob. Proti tomuto sa asi nedá brániť. Prakticky kedykoľvek keď výdem na ulicu sa mi môže stať niečo zlé. Alebo ma niekto môže prepadnúť, okradnúť... A nedá sa stále byť ostražitý a v každej malichernosti vidieť hrozbu. To by som sa asi zbláznil.
Samotné prevedenie má logiku. Teda aspoň v mojom prípade. Pokiaľ nejdem do kufra,neprichádzam ku autu zo zadu, alebo nieje námraza, kedy naštartujem a idem škriabať okná, tak si to nevšimnem. Normálne to vyzerá asi takto: Nasadnem do auta, naštartujem, pripútam sa, zaradím spiatočku a až potom sa pozriem dozadu a teraz je ten moment, kedy by som si všimol papier. Strašne by som nahrešil, vyradil rýchlosť, odpútal sa, vystúpil a išiel to zahodiť. Čiže by som sa správal tak, ako by dotyčný chcel.
No neviem ako vy, ale mne keby niekto nasadol do auta za chrbtom, tak asi prvá vec, ktorú urobím je, že sa rozbehnem za autom v snahe, že možno sa mi ho podarí ešte na parkovisku , kým nejde moc rýchlo nieako zastaviť, alebo aspoň obzrieť si tvár, alebo čokoľvek a smer, ktorým uteká.
K tomu mobilu: Nieje to žiadna výhra. Nenosím to stále so sebou. A keď má niekto mobil v kabáte, ktorý si pri nastupovaní vyzlečie a odloží na zadné sedačky, alebo v stojane v aute, alebo v diplomatke tak príde aj o ten a nebude môcť ani tak rýchlo zatelefonovať na políciu. Asi ťažko si niekto bude brať niečo z toho so sebou, keď ide zhodiť papier zo zadného skla. Ešte dobre, keď sú okolo nieaký ľudia, ale ak sa niečo podobného stane neskoro večer, potme a naokolo ani noha a v chladnom počasí a ujde ešte aj s kabátom a ešte teraz ísť ďaleko domov,peši. To môže trvať aj hodinu. A až potom sa môže telefonovať na políciu. Stať sa to komukoľvek, tak keby toho kmína dostal do rúk, zmaľuje ho tak, že by krv sral. Takú bitku isto nevidel ani v akčnom filme.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Jistě,náhoda je blbec,ale když škrábu okna,mám na sobě stále bundu s mobilem né?Jsem možná paranoidní,nicméně auto si zamykám i na benzince,takže mě toto netrápí.Navíc mobil v autě nosím vždy v kapse,takže ho mám automaticky u sebe kdyby auto samo někam ujelo,začalo hořet nebo bych ho naopak já musel rychle opustit.
Sid

Příspěvek od Sid »

" Na dosratého aj hajzeľ padne." To je jedno heslo o tom, že keď sa raz darí,tak sa darí... Ver tomu, že aj keď si myslíš, že si bohvieako opatrný,nieje ti to nič platné a dostanú ťa na absurdnú banalitu. A v momente, kedy to nečakáš, trebárs keď sa večer potme vraciaš unavený domov z práce. A zrovna v ten moment, akoby to nestačilo, zistíš, že si si náhodou zabudol mobil doma, alebo ho máš vybitý, a ak by si ho aj mal, budeš zrejme pár minút v úplnom šoku.
Koľkým ľuďom ukradli autá aj napriek extra zabezpečeniu. A takto je to bez roboty.
A ešte som si spomenul, že sa tu hovorilo o digitálnom snímaní značiek. Lenže oni môžu za rohom značky vymeniť, alebo môžu mať neďaleko garáž...
proti zlodejom sa nedá brániť, len sa dá spomaiť ich, alebo odhaliť ich prítomnosť.

Ešte som si spomenul na jednu fintu používanú už pár rokov dozadu. Keď mal niekto alarm a býval na sídlisku, tak sa bežne stávalo, že ho musel ísť v noci vypnúť, lebo začal vrešťať. Často kvôli tomu, že niekto do auta buchol, alebo prešla po ňom mačka a iné.Nie vždy sa to dalo z okna. Niekedy bolo treba ísť von. Býval to častý úkaz, niekedy sa takto na niekom zabávali deti.
Zlodeji to využívali tak, že si všetko vyhliadli , kopli do auta, začalo húkať, ospalý majiteľ sa vybral von, tam ho ovalili, vzali mu kľúče a veselo si autom odišli.
DJW

Příspěvek od DJW »

Netreba to s paranojou preháňať. Kým to nebolo povinné (podľa novelizovaného zákona o premávke...) tak som auto pred domom nezamykal, ani keď som šiel na prvé poschodie do bytu. V živote mi nikdy nič z auta nezmizlo.
Vesta SW Cross 1.6, r.v. 2019 (2022 - na večné časy a nikdy inak)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2012 LUX (2024 - veterán)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

A už je to tady! Měl jsem za stěračem papír velikosti A4. A zkouší to místní prodejce Škodovek :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Ježkovy voči, nechcete to tady smazat? To je fakt chujovina. Vážím si dobré snahy a mám radost, že se nám dostalo varování. Ale řekl bych, že se tu z toho stlo něco co si nezasloužíme. Kokotina tímto trávit čas a psát tady........ HOWGH!
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Marťas, že ty jsi dneska něco šatného spapal? :-)
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Cory

Příspěvek od Cory »

lysohlávku alebo tak nejak :)
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Sid

Příspěvek od Sid »

Ono keby máš vymazaťkaždú kokotinu, tak by z fóra moc neostalo.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Sid to vystihl naprosto přesně.
Sid

Příspěvek od Sid »

Teraz mi to dobre ide, lebo som si dodal inšpiráciu domácim jablčným vínom, ktoré robil kamarát. Výborné, osvieži telo aj myseľ. :drinkers:
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“