gumy na tlmicoch som daval teraz nove, ked so menil aj ramena...este som pod nou nebol. nemal som akosi dost casu, ale ako som spominal uz vyssie zacalo mi to robit, par tyzdnov potom ako som mal hzodeny zadny kardan, dlshiu dobu som potom nebol nikde s nou,a ked tak len po bezne zjazdnych cestach, lesne cetsy a mierne kopce.na toto som prisiel ked som mal plnu vlecku, ze mi to tam bucha.ono uz predchadzajuci majitel, pan polovnik, do ruk mu nasr..t, tam asi menill len vzduch ked otvoril dvere.

siel som dedukciou, co tom moze robit, a co je naoko ako prve nutne vymenit, preto tie ramena, gumy mali uz dost velku volu.myslel som ze povod bude tam, zelezo o zelezo, pri zabere zadnej napravy, po vymene sa to zmiernilo, aspon co sa tyka zvuku, uz je to take utlmenejsie, ale stale to trepoce, a citelne sa to prenasa na prevodovku.
ak je to tym kardanom, ako ho dat naspat? zistit, ako bol? nejaky trik? ci len metoda pokusu a testu?..

samozrejme hned pozriem aj tie loziska, a gumy v konzolach na prevodovke.
mimochdom, na seriovu nivu AT 205/80 R 16? zmestim to tam? priemer cca 74, ale ta sirka?