Kdo z Vás používá LADU na normální ježdění a kdo ne?

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Používáte na ježdění Ladu, nebo jiné vozidlo? (prosím o uživatele nové řady, ať se zdrží hlasování)

LADA
33
65%
Jiné vozidlo
18
35%

Celkem hlasů: 51

Michal Pokorný

Re: Kdo z Vás používá LADU na normální ježdění a kdo ne?

Příspěvek od Michal Pokorný »

Heh, jednoduchý výběr 8)
Tak 2101 mám v podstatě k ničemu, běžně s ní nejezdím a na sraz se s tím také nedá jet :mrgreen:
2104 zatím na běžné jezdění, ale protože poslední dobou velice mohutně chřadne, je na čase ji odstavit z běžného provozu dokud je čas,aby mi zbylo něco čím se dá dojet na sraz.
Ovšem moje běžné jezdění znamená téměř denně 5km na nádraží a zpět, tak 3-4 za měsíc na chalupu (cca 35km) - toť vše. Co bude nástupcem 2104 na toto drobné pojíždění těžko řící, asi zase Lada :P
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Marťas píše:Auta novějšího roku výroby, než 1990 se mi příčí a jejich vlastnictví z principu odmítám :mrgreen:
:thumbleft: Tak tohle je věta měsíce. ;) Vytesat zlatým písmem!!! :idea: :lol: Vítej v klubu. 8) :D
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Na denní ježdění jsem přestal používat auto. Ale jen z části. Auto je pro mne jen těžko nahraditelné naší vysoce vyspělou veřejnou dopravou. Na zbývající celoroční jezdění používám Ladu. Na záskoky a jízdy zvláštního účelu mám jinou Ladu. Na rekreační ježdění a vzácné životní chvíle mám ještě jinou Ladu. Jsem magor. Stejně jako vy.

Řekli mi, že prvním krokem k řešení problému je jeho pojmenování. Proto jsem přišel mezi vás. Ahoj, jmenuji se Martin a mám Ladu. Umíte mi pomoci? :mrgreen:
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Hurikán píše:
Marťas píše:Auta novějšího roku výroby, než 1990 se mi příčí a jejich vlastnictví z principu odmítám :mrgreen:
:thumbleft: Tak tohle je věta měsíce. ;) Vytesat zlatým písmem!!! :idea: :lol: Vítej v klubu. 8) :D
:weedman:

MartasBrno: kdybych jezdil MHD, tak auto nebudu řešit a lada bude stát vždy připravena, ale já autem jezdit chci a musim, tak lada ustoupila do garáže a ústraní. Konec konců, stejně jí jízda v zimě nesvědčila.
Pavlík Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlík Brno »

Já se pro zatím zdržím hlasování, nevím kterou možnost zvolit.
Když chci rychle někam vypadnout a je chladno, beru 2112 protože jede rychle a má vyhřívané sedačky.
Když převážím nějaký bordel vezmu modrou 2107.
Když chci vézt něco dlouhého, vezmu felícii kombi.
Když chci na autě kutit a natírat převezu se někam do ústraní s vínovou 2107.
Když nevím co s časem vytáhnu z garáže provětrat bílou 2106.
A když mám z těch popelnic depku že je vše marné :Hangman: , jdu se podívat do garáže na čistou Prioru, jestli se mně to nezdálo :smilebox:
Kopr

Příspěvek od Kopr »

Klidně používám na normální ježdění , krom situace se solí ........
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984

http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Petrus

Příspěvek od Petrus »

Žigulíky používám na sváteční ježdění.Na denní ježdění používám seat cordoba,ale už se musím poohlížet po něčem větším. Mám dvě malé děti a cordoba je už malá,tak to bude asi opel zafira,nebo seat alhambra...Jinak bydlím na sídlišti,tak by to nebylo pro ladu optimální... :wink:
vaz 2101 -r.v.1977*
vaz 21011-r.v.1979*
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Michal Pokorný píše:... Co bude nástupcem 2104 na toto drobné pojíždění těžko řící, asi zase Lada :P
Já to vim :P
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Hlasoval jsem pro Ladu, :lol: sice je to nová Lada, ale jezdim na tom docela i rád :lol:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Sedm dní v týdnu používám na přibližování do práce (a vlastně kamkoliv) Ladu ... momentálně 21044i se silnějším motorem.
Jako druhé/záložní auto je připravena felicia combi, ale ta ročně naběhá tak 3000 km a to je ještě najezdí otec.
O "veteránovi" nemluvím - ten je čerstvě po GO a najezdí ročně (předpokládám) tak do jednoho tisíce km.
Takže Lada. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Kopr, ze ty se ozyvas :-D kdys naposled jel zigulem? Furt te jen vidim v 205ce, nebo v merglu :-D a po soli zatim ani pamatky ;-)
Luky

Příspěvek od Luky »

Občas do školy, na chatu (cca 40 km tam a 40 zpět), po Praze, na nákup, obstarání prarodičů ( nákup, k lékaři....), jen tak, na výlet mimo Prahu atd. atd. atd. na to vše používám žigulíka :) . Jezdím s ním rád, nelimituje mě spotřeba, protože když na to nemám tak prostě nikam nejedu :mrgreen: , veterána v top stavu jako z fabriky z toho stejně nemám v plánu udělat, takže proč bych tím nejezdil téměř denně a neužíval si komfortu sovětského svazu sedmdesátých let :) . Krom toho se do žigulíka dědovi lépe nastupuje a babičce se v tom taky jezdí lépe, protože se vzadu nemusí poutat :P
EDIT: Zapomněl jsem podotknout, že teď momentálně jezdím především 01 :rolleyes:
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/

Dva PoJeBy ze Skašova

„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

S Ladou se nedá jezdit normálně, můj nadmodel 2103 mě svým výkonným motorem vždy vyprovokuje k agresivní jízdě, když se pak k tomu přidá pocit bezpečí a luxusu, jsem jistým pánem silnic. Na denní ježdění používám chebskou ESKU, vždy v případě, když jdu do školy, nebo do města (tak 1,5km tam a 1,5km zpět), tam už je to s výkonem trochu slabší. Prostě na denní ježdění auto nevyužívám, kdybych potřeboval denně dojíždět, tak se asi poohlédnu po něčem jiném, asi Felicii, protože by mě Lada sežrala. Jo s LPG by to byla jiná!!
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Kopr

Příspěvek od Kopr »

Jelen píše:Kopr, ze ty se ozyvas :-D kdys naposled jel zigulem? Furt te jen vidim v 205ce, nebo v merglu :-D a po soli zatim ani pamatky ;-)

Troubo, solí pořád jen ty to nevidíš :mrgreen: a dneska jsem ho prohnal lehce
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984

http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Viděl jsem jeden solící vůz, jinak nic, ty játro :-D za poslední dva měsíce jsi jel v žigulu tak 2x a s tou hrůzou francouzskou jezdíš dnes a denně :-D kdyby aspoň merglem :-D
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“