No - tak bychom se zase po krátkém OT mohli vrátit k tématu, ne?
S různými světly v Ladě mám více než 20-leté zkušenosti

.
Na 21011 jsem měl asymetry 45/40W. Poté co jsem málem přejel na přelomu noci a rána chlapa na kole jsem tyto asymetry vyměnil za halogeny 65/60 W. Světla před autem bylo hned tak o 100 % více a jasnější a na větší ploše.
Při zakoupení 2103 tam byly takovýtyrádohalogeny 45/40 W. Ty jsem okamžitě vyměnil za WESEM halogeny 65/60W a posléze jsem přidal i na wattáži na 100/80 W. Ale rády praskaly a rychle se "vysvítily". Ve finále jsem sehnal český PAL-ky a to téměř nový. A ty už na autě vydržely a na dálkový světla jsem ani nemusel svítit vnitřními parabolami. Ale u 2103 jsem měl ve světelné technice několik vychytávek nako např. stejné (stejný typ jako vnější) vnitřní paraboly, vnitřní pár spínaný solo vypínačem, přední mlhovky svítily při obrysových a tlumených světlech, při dálkových zhasly (povinnost dle staré vyhlášky) ... . Když jsem s tím jel v noci a pustil jsem všechno - tak se ohýbaly stromy u cesty
A ty velký světla 2105/2107 ani nepotřebují komentář. Světlo je krásně rovnoměrně rozprostřeno před autem. Nejvíce mi byl vidět rozdíl mezi světly na felicii (nový xicht)a 04. Ve středu jsem jel felicií a viděl jsem prd ... na dálkový teda půl prdu. Den nato jsem jel tu samou trasu s kombíkem a viděl jsem oproti felicii přímo excelentně.
L.
PS: původní tému z bazaru jsem rozdělil já.