Hodně štěstí při dalších vychytávkách

Ty kola jsou parádní ,také by sedly na mojí zelenou 2101

Moderátor: Moderátoři
normalne to z tej cuvacky pasuje na predne smerovky,myslim velkost a diery srobov ? ak hej to by som mal mat jednu asi este v garazi a jednu si este dokupimJakub Metelka píše:ToFFi, ty bílé dekle se daj objednat zde :
Mám je také na jedné ze svých 01
Noo, vypadá to, jako auto opravené štětkou a sprejem, doplněné o pár věcí. Není to nic proti ničemu, odpovídá autorově popisu. Jediná věc, ze které mám strach je baterka. Určitě s tím něco udělej, třeba ten plechovej dekl dej z opačné strany, držet to bude stejně blbě jako teď. Pokud to opravdu tu baterku drží, OK, pokud ne, nahradil bych vinglem, případně vingl navlíkl do duše z kola. Podle fantazie.Jakub Metelka píše:Dane pěkné autíčko.Líbí se mě zpracování tohoto vozu kde není v podstatě nějakým způsobem zasaženo do vzhledu a je zachován původní vzhled
.Je na tom vidět kus dobře odvedené práce a už se těším až ho uvidím na srazu.
Hodně štěstí při dalších vychytávkách![]()
Ty kola jsou parádní ,také by sedly na mojí zelenou 2101
jou pasuje to jak riť na šerbeľ akurát musíš kúpiť oranžové žiarovky s pätkou BA15S s kolíkmi oproti sebe. Sú dva typy jedna má tú sklnenú banku väčšiu a druhá menšiu a tá väčšia žiarovka tam sedieť nebude. musíš ich vymeniť ak máš pod hlavnými svetlami blinkre a nie parkovačky ako mali Prvé žiguli.ToFFi píše:normalne to z tej cuvacky pasuje na predne smerovky,myslim velkost a diery srobov ? ak hej to by som mal mat jednu asi este v garazi a jednu si este dokupimJakub Metelka píše:ToFFi, ty bílé dekle se daj objednat zde :
Mám je také na jedné ze svých 01
Zatím 1,5 silnější 1,7 zatím marně poptávám. Za měsíc už jedu do sosnové a motor nikde.ignorant píše:1,7??jackal píše:A ta 1,5 je nedostačující.Nebo žeby ještě výš??