Motor..nenastartuje
Moderátor: Moderátoři
Zdravim, mne sa rad na mojej 21043 stalo, ze vysadil motor. Proste sme sa vracali zo Zahoria, presli sme v Trnave cez zel. priecestie a motor ticho. Zotrvacnostou sme dosli nejakych 20-25 metrov (aj s privesom). Iskry davalo, ale nechcelo naskocit. Vysledok - ucpaty palivovy system. Trosku benzinu do motora islo, ale nebolo ho dost na zapalenie.
Dva mesiace predtym som tankoval SHELL V Power a tie cistiace prisady "vycistili" usadeniny v nadrzi a tie sa dostali niekam k motoru, kde branili potrebnemu prietoku benzinu. Nemas to nahodou tiez niekde ucpate?
(A nekricte na mna, nie som automechanik! )
Dva mesiace predtym som tankoval SHELL V Power a tie cistiace prisady "vycistili" usadeniny v nadrzi a tie sa dostali niekam k motoru, kde branili potrebnemu prietoku benzinu. Nemas to nahodou tiez niekde ucpate?
(A nekricte na mna, nie som automechanik! )
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem tam zabil celej den .... Po konzultaci po ICQ s králem , sme udělaly vše co nas napadlo , svíčky, předstih, napětí na idukčce, benzín jde , znova vyčistit karbec, svíčky vyčistit, přehodil jsem i ty kabely a nic...prostě ani neškytne....
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Křečík Barbuška
A zkoušel jsi vzít benzín z karburátoru a zapálit ho? Já se takhle jednou celej den vstekal s polskym fiatem a až pak mě napadlo zkusit, jestli je to benzín, co je v karburátoru. Poslal jsem kamarády s kanystrem na pumpu a ty vemeni přinesli naftu. Nalil jsem to tam a pak celej den zprovozňoval a netušil, proč nejede. Tato příhoda je stará téměř 10 let, bylo mi asi jako Tobě zkoušel jsi to roztlačit? Třeba by to při velkejch točkách chytlo.
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Je to 100% benzín . Roztlačit sem to nezkoušel a asi to ani nepude, nedostanu ho z garáže , Luďek může říct jakej máme od garáže výjezd a teď ještě plnej ledu ...
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: