Též se mi oko zalesklo, když jsem si vzpoměl na dny koupí svých VAZidel, jsou to mocné okamžiky, hlavně ty myšlenky na to zdali dojede či nedojede

Moderátor: Moderátoři
S tím naprosto souhlasím! A když se z tebe stane "blázen" na celej život, tak mi věř, že je ten zážitek stejně silnej ve 20 i po 40-cedvk píše:Hej fotky super, jednou na to budeš koukat i na ten chleba s jízdenkou s nostalgií v oku . ) Pro jedno svoje auto jsem jel za Prahu s batohem plným vercajku a se spacákem (auto mělo dojet zpět 500km po ose). Na to se nejlíp vzpomíná na tyhle akce.
Ta moje taky, auto mělo v době koupě reálných 85 tisícMarťas píše:Guma na spojce je na rohu sežvejkaná
Posílám velkou gratulaci.Marťas píše:Včera jsem se stal šťastným (zatím) vlastníkem VAZu 2106, klasické šestnáctistovky.
Rv. je 1978, je po prvním majiteli a většinou garážovaná, poslední rok jenom stála v garáži,
najeto má 72 tisíc (172t?). Koroze na pár místech je a pár věcí se samozřejmě musí doladit...
Foto přikládám: http://martin2101.rajce.idnes.cz/3._Lis ... aj,_koupe/
Já vím, fotky jako z inzerátumayo456 píše:Písal si o hrdzi ale na fotkách žiadnu nevidím
a proto je lepší mít rovnou dvěJelen píše:06ka je privilegium, to nemůže mít každej. Myslím čistokrevnou 1600, žádný Straße Rasse