Lada 2104 kombi kde sezenu repro ?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kdysi namontoval repráky do těch originálních otvorů jak v palubce, tak i vzadu, již nevím jaké, ale myslím, že to byly nějaké širokopásmové Sony. Do palubky to jde, ale musel jsem tehdy demontovat topení (rozvod vzduchu pod palubkou), abych se k těm otvorům dostal. Ale myslím, že se to oplatí, že je to nejlepší místo pro repro v Ladě.
podle toho co od hudby cekas ........Wolf píše:Já jsem kdysi namontoval repráky do těch originálních otvorů jak v palubce, tak i vzadu, již nevím jaké, ale myslím, že to byly nějaké širokopásmové Sony. Do palubky to jde, ale musel jsem tehdy demontovat topení (rozvod vzduchu pod palubkou), abych se k těm otvorům dostal. Ale myslím, že se to oplatí, že je to nejlepší místo pro repro v Ladě.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
nad 130 uz jsem casto radio vypinal to je pravda, ale zas nemam rad kdyz mi to tam nekde drnci, rezunuje apod. a reprak chce nejakou ozvucnici. u kombika me stvalo ze mi plato drnci, kdyz jsem mel na nem repro. ale s nim jsem toho moc nenajezdilWolf píše:no, je pravda, že za jízdy se nenechám příliš svazovat hudbou , ale upřímně řečeno Ladovky nejsou kro kvalitní poslech zrovna nejlepším řešením.Maysner píše:podle toho co od hudby cekas ........
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, drnčení není pro kvalitu žádný přínos. Nicméně u žigulíka je právě neštěstí už to, že s narůstající rychlostí musí člověk přidávat hlasitost, tedy pokud nechce přijít o uši a nepustí to hned "naplno", ale to není můj styl. Pokud mne omrzí "zvuk motoru vytočený ve vysokých otáčkách", pak si rád pustím i něco uklidňující melodie, ale tak nějak pohodově.