Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak jsem si tak řikal, že Tatrovku oželim, ale viděl jsem jí naživo a chci taky! Ale problém, ono už to je asi vyprodaný....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
...zmenim trosku temu, ale k veci:nema doma nikto S110R na baterky cez taky ten rucny ovladac s bowdenom, lanko, volant....bolo to v mierke cca 1:20 priblizne asi, ani neviem ako som on ako chlapec prisiel, ale to bolo pekna hracka teraz spominam. tie shity na akoze vysielacku teraz v kazdom obchode su proti tomu hovna. mal som aj vychodonemecky policajny vartburg, ten aj trubil aj svietil, na podobnom principe. ..dodnes nechapem preco nemam z toho ani torzo.....asi som bol maly a rozbil to, alebo, ja neviem?? keby boli fotky, juj to bych sa potesil a zaspominal
....hodil som goglovi spravne slova a tuto: http://www.kouknete.cz/?p=productsList& ... el.-bowden.
....hodil som goglovi spravne slova a tuto: http://www.kouknete.cz/?p=productsList& ... el.-bowden.
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Gogo, zavzpomínat můžes také na www.starehracky.czgogo píše:...zmenim trosku temu, ale k veci:nema doma nikto S110R na baterky cez taky ten rucny ovladac s bowdenom, lanko, volant....bolo to v mierke cca 1:20 priblizne asi, ani neviem ako som on ako chlapec prisiel, ale to bolo pekna hracka teraz spominam. tie shity na akoze vysielacku teraz v kazdom obchode su proti tomu hovna. mal som aj vychodonemecky policajny vartburg, ten aj trubil aj svietil, na podobnom principe. ..dodnes nechapem preco nemam z toho ani torzo.....asi som bol maly a rozbil to, alebo, ja neviem?? keby boli fotky, juj to bych sa potesil a zaspominal
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Křečík Barbuška
teepee, pekneeeeeeee, az mam obavu o dusevne zdravie autorov, stalo to iste dost usilia dat to dokopy. a este mi tam v rychlosti chyba "moja oranzova Tatra 148 sklapac. taky cloviecik do 6 rokov sa slusne vtedy povozil na korbe.....
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
od 2020 VESTA CROSS LPG
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
z toho samého důvodu se nedochovaly ani u mě.Koko Loko píše:A proč? Protože jsem <l>
jako malý jsem je podroboval crashtestům po svým jako například čelní náraz v plné rychlosti do soklu knihovny v obýváku a tak ... budu se muset ale mrknout na půdu, člověk nikdy neví
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Tatry se dělají dodneška, jen jsou to 815, máme doma dvě, jedna byla funglovka, ta jezdí v bytě, druhá byla u popelnic s ulomenou korbou (opraveno), ta jezdí po zahradě Ale ve starých hračkách by oranžová 148 být měla, to je fakt.
Vzhledem k tomu, že mám o šest let mladšího bratra, tak si můžete představit, kolik jsem jako malej s tou oranžovou 148 po kuchyni najezdil.
Vzhledem k tomu, že mám o šest let mladšího bratra, tak si můžete představit, kolik jsem jako malej s tou oranžovou 148 po kuchyni najezdil.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Aj tvoja mama?gogo píše:si pamatam jak sa mama jedovala, ze s tym stale hrkoceme po dvore a maly brat nemoze spat
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jééé, kabelový auta... Dodneška se mi dochoval Fiat Ritmo, akorát bowden na zatáčení už nefungoval a vlastně ani nevim, jestli to v posledních fázích aspoň jelo... Ale jinak mi zbyl kompletní. Za další jsem měl tu LIAZku, vidim jí jako tehdy, červená se žlutou korbou. Nechápu, co se s ní a proč stalo, jako poslední záblesk si z ní vybavuju samotnej volant, což svědčí asi o totální destrukci... A už ani ten volant nemam
Tatry s korbou jsem taky zažil a něco jsem se v nich naodstrkoval... T148 u jedný babi (postupem času jenom dvounápravová) a T815 u druhý babi. U tý jsem měl i menší T138 jeřábovou, z takovýho měkkýho plastu. Ani jedna se asi nedochovala. Jinak plno dalších krásných hraček, Š1203 (sanitka a obyčejná žlutá), Š120 ouzká (červená).... Tu jsem jako malej kluk rozsed v bláhový naivitě, že se na ní povozim
A vůbec já bejt rodič a vidět, jak děti ničí takový krásný věci, asi bych jim to zamknul a dal až po maturitě...
Tatry s korbou jsem taky zažil a něco jsem se v nich naodstrkoval... T148 u jedný babi (postupem času jenom dvounápravová) a T815 u druhý babi. U tý jsem měl i menší T138 jeřábovou, z takovýho měkkýho plastu. Ani jedna se asi nedochovala. Jinak plno dalších krásných hraček, Š1203 (sanitka a obyčejná žlutá), Š120 ouzká (červená).... Tu jsem jako malej kluk rozsed v bláhový naivitě, že se na ní povozim
A vůbec já bejt rodič a vidět, jak děti ničí takový krásný věci, asi bych jim to zamknul a dal až po maturitě...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Myslis, ze opity maturant je iný?Laďuša píše:A vůbec já bejt rodič a vidět, jak děti ničí takový krásný věci, asi bych jim to zamknul a dal až po maturitě...
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jako maturant jsem žádnou hračku nerozbil
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás