Jo....udělal bych to, ale auto mi stojí 100 km od baráku u kamarádů na vesnici. A rád bych dostal auto domů, tak koupím regulátor a budu doufat že to je jeho závadaSaša píše: Montáž jiného regulátoru by nemuselo odstranit závadu .

Moderátor: Moderátoři
Jo....udělal bych to, ale auto mi stojí 100 km od baráku u kamarádů na vesnici. A rád bych dostal auto domů, tak koupím regulátor a budu doufat že to je jeho závadaSaša píše: Montáž jiného regulátoru by nemuselo odstranit závadu .
Tak z altíku vyndej regulátor s uhlíky a dojeď na baterku . 100km zvládne uplně bez problému .Cooper píše: A rád bych dostal auto domů,
Tak jsem byl dneska u Viléma, a pučil mě tři druhy regulátorů. Obávám se, že bude pasovat ten Samarácký, který je nedražší. Pokud to ale nebude regulátorem, tak zkusím teda dojet do Ostravy na baterku. Baterka už ale párkrát "vystříkla" tak snad bude mít dosta kapacity.Saša píše:Tak z altíku vyndej regulátor s uhlíky a dojeď na baterku . 100km zvládne uplně bez problému .Cooper píše: A rád bych dostal auto domů,
Jo, zkus se optat na ten do Samary, myslím si, že bude pasovat.Maysner píše:no. ja mam v brne nesmirnej problem sehnat regulator na altik, co montovali do jednobodu. maj jen na nivu, ale ta ma altik trochu jinej, a pak na starsi typy
A já mám jak na potvoru tu stříkačkuKoko Loko píše:Je ovšem pravdou, že u karburátorového stroje těch 20V nemá celkem co fatálně zničit.
A co přesně nesedělo? Díry? nebo co?Maysner píše:ee. ja mel regler s sebou a nic nesedelo