Moderátor: Moderátoři
Jo tam, jsem už dvakrát nakupoval.Ten web je pěknej.Ceny dobrý.A můžeš si nechat poslat nabídku na určitej rozměr pneu přímo na mail.JmJ píše:Jake byly vase zimni pneumatiky zjiste, az poridite jine
me se docela libi tento web. na nem je videt, jak se dokazou hodnoceni lidi lisit, zaroven pak je z toho nejaky prumer.
I já se k tomuto názoru přikláním, obzvláště když vím, že pro Marka je stěžejní pentl ve dvoutýdenním cyklu, po celkem dobrých silnicích. Nevím ale, zda by jsi Marku znovu neměl zvážit i variantu "Debica", i když jak píšeš je to varianta dražší. I já totiž s nimi mám jenom ty nejlepší zkušenosti. I můj oblíbený gumař totiž říká, že na Matadory se musí natlouct hodně závaží, aby se vyvážily, nedávno jsme to probírali, když jsem uvažoval o nových gumách na Stilo.Luděk Musil píše:Pokud většinu svých cest uděláš po udržovaných silnicích - volil bych spíše vzor č. 2 (jestli si správně pamatuju, tak ne "traktor"). L.
Prosím vysvětlení pro neznaléMarek píše:Reinforced
Já už je Ivo mám na autě asi 3 měsíce a zatím v letním provozu jsou perfektni. Až se ochladí, tak uvidíme, ale podle toho, jak jsem je měl možnost vyzkoušet i v alpach při cca 10°C a na mokrém asfaltu, tak jsem s nima spokojen.Ivo píše:No vidíš to Štěpáne. Tydle si koupil brácha taky, prý špička mezi pneumatikama a pak v zimě říkal, že nic moc. Ale mám je nachystané pro manželku na zimu, tak je otestuje.
Je to těžké. Objevuje se to tu skoro 2x ročně a to docela pravidelně. Více méně, každý bude obhajovat to, co má obuto. Každému vyhovuje něco jiného.