Já sem pro bílou perleť, kdybych měl prachy už je to auto dávno tak udělaný. Co se týče barvy řekl bych že v černé bude větší horko ale zas takovej rozdíl to nebude. Spíš bych řekl že na té černé bude hodně vidět prach, navíc říkáš že chceš auto celí černý a to by na mě působylo trochu podivně.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
Tu mas na ukazku ciernu matnu ,mne sa paci ,ale radsej bych si na tvojom mieste vybral bielu perlet ,ak mas niekoho co by ti to vedel kvalitne urobit,kamarat mal bielu perlet na BMW a vyzeralo to brutalne ...len takato lakovacka vyde drahsie ako cely zigul
nasiel som Shadu v perleti pre ilustraciu
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
Přesně, matnou nebrat. Auto má házet pořádný prasátka Takže buď černou lesk (a s chromama to bude eště o kus hezčí) a nebo jak psal Cory tušim, ta červená s tou zlatou perletí by mohla vypadat naprosto parádně
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Bílou. Ale jenom jestli máš plechařinu v supr stavu. Měl jsem bílého poláka a bílého žigula. Je to cool. Na dnešních autech bílá vypadá blbě, ale na těchhle to bylo něco jiného.
Červená je taky pěkná.
Matná černá na BMW nebo něčem novém je něco jiného než na žigulu. Lidi se Tě budou ptát, jestli to máš v základovce.