Jinak, bude se něco už v pátek dít? Jsem pochopil, že je to až od soboty
Moderátor: Moderátoři
ano, od soboty...ja tam jedu proto, abych nejel jeden den dve cesty, mam spatne zkusenosti se spankem za jizdyLaďuša píše:Jinak, bude se něco už v pátek dít? Jsem pochopil, že je to až od soboty
skype mám jen na "flešce" a tu jsem zrovna nemohl najít.Škoda.Já bych nejspíš ani nejel, mě je nějak divně a to jsem ani nepopíjel.Drobek81 píše:sem ti psal na Skype tak si to aspon zapniplavec píše:Já nejedu, bohužel nemohu
fotek je jen par (temer doslovne) nebyl to klasicky sraz, ale burza...jel sem tam ciste ucelove, i Ger007 tam jel pro nejake blbiny a spise sme to pojali jako vylet, rekl bych ze i vydarenejplavec píše:Budou nějaké fotky?
Mno Ladusa s nama nechtel jet, tak nakonec nebylaplavec píše:A co spanilka byla?
Protože Laďušovi v tu dobu v hlavě notně hlodala jedna myšlenka, která se ňák nedala jen tak zaplašit....Drobek81 píše:Mno Ladusa s nama nechtel jet, tak nakonec nebyla
Tak to je jasný, prostě plný letiště vozů a lidímusketyr píše:Jednalo se o největší sraz všech dob a těžko bude někdy překonán.
To jako fakt, jo? No to se hlásimmusketyr píše:zapoměl rozdávat pamětní grafiky,které byly připraveny pro keždého účastníka srazu.Kdo se o ně prihlásí,tomu je zašlu.