Tak k Chesterovu úlovku se nikdo nehlásí.Tak sem dávám můj úlovek z dálnice D1 je to ve měru na Prahu na Agipce před Humpolcem. Povoz zřejmě vlastnil nějaký lepší člověk. Dokonce má za volantem toaletní papír, kdyby se náhodou někdo pos... z toho jaký je to dělo.
Ve čtvrtek se mi podařilo ulovit ještě Rosťovu modrou 05 v Pardubicích u OBI ale neměl sem to čim vyfotit:( ale určitě si všiml mého povozu, zaparkoval sem hned za nim:)
Narazil jsem náhodou na tohle fórum a jako velký fanoušek ruských zázraků jsem si říkal, že se s Vámi podělím o ten svůj.
Takže tady je moje Lada 110 r.v. 99, která nikdy neviděla sůl ani zimu a z garáže vyráží jen v opravdu nejnutnějších případech a nebo pro radost majitele O tom vypovídá stav tachometru -55 tkm.
je nádherná,úplně jsem zavzpomínal ,když jsme s našima kupovali naší desítku.V tý době pro mě nejhezčí auto!teď jsem ulítlej na Prioru,ale netvrdím ,že okolo nejezdí hezčí,ale povídej to Laďakovi jak poleno!Jen to kluci vytahujte z těch garáží,ať se mužu kochat jako řidič z povolání,jinak je mi na těch silnicích smutno!