Výfuk
Moderátor: Moderátoři
výfuk
No KAT vypadá tak nějak aji vcelku dobře,na to že to má naj.77000km,tak je prostě jako ty svody-je rezavý,ale tak zdravě,bez tzv.hloubkové koroze takže jej asi nechám a vše ostatní za KATem vyměním,a už jsem se i rozhodl bude to originálRU(relativně záruka,že to bude pasovat) a popř. jej nechám v Brně v KROME ošopovat a nastříkat nějakym tím kovem(jak říkal SAŠA:zinkem-hliník to nebude).
Zítra objednávám
Zítra objednávám
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Svody a první díl jsou obvykle z jinýho materiálu, protože se hodně hřejou.
Jinak poslední díl výfuku obvykle opravdu většinou vyrezne zevnitř, dokonce někdy z venku vypadá ok a když ho sundáš, tak uvnitř je jen hromada rzi, kterou trubkou sypeš ven
Můžeš jezdit jak dlouhý trasy chceš, ale těch prvních 10 minut po nastartování je fatálních ...
Jinak poslední díl výfuku obvykle opravdu většinou vyrezne zevnitř, dokonce někdy z venku vypadá ok a když ho sundáš, tak uvnitř je jen hromada rzi, kterou trubkou sypeš ven
Můžeš jezdit jak dlouhý trasy chceš, ale těch prvních 10 minut po nastartování je fatálních ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
ja bych rekl, ze pokud jezdis delsi trasy, tak vlhkost z vyfuku hodne dostanes pryc. myslim ze vlastne uplne. pokud naopak jezdis kazdy den 10 km, tak tam vhlkost hromadis. po mesici jezdeni kratkych tras sem menil vyfuk a vylil sem ven balatonske jezero. po delsich jizdach nevyteklo nic.dmatej píše:Svody a první díl jsou obvykle z jinýho materiálu, protože se hodně hřejou.
btw vidim, ze mas nejak moc volneho casu, ze by nasledek toho, co pises v podpisu?
VAZ 2104 1.3 1989
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
OT: Ano v kombinaci s tím, že se mi nechce dělat vůbec nic, ač bych měl ... a to si ještě píšu s moc fajn ženskou, bohužel zase zadanou. No není to k po*****?!
Dlouhý trasy jsou lepší, ale stejně shnije zevnitř. Zvenku je to obyčejně sychrovaný dvojitým plechem, klasika na 2101 je, že ten kryt odpadne (s stejně i na Renaultovi). Už jsem viděl vejfuk zvenčí naprosto ok a z vnitřku se sypal rez .... ta děrovaná trubka co tam bejvá taky upadla Masakr.
Dlouhý trasy jsou lepší, ale stejně shnije zevnitř. Zvenku je to obyčejně sychrovaný dvojitým plechem, klasika na 2101 je, že ten kryt odpadne (s stejně i na Renaultovi). Už jsem viděl vejfuk zvenčí naprosto ok a z vnitřku se sypal rez .... ta děrovaná trubka co tam bejvá taky upadla Masakr.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Dobrá kvalita zadního dílu je replika z Koněvovky za 1300,- Od září 2006 a vypadá stálpe bvytelně. Jak jsem dopadl s RUSKÝM výfukem od Vašenkova si můžete přečíst zde http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... ht=#112248 Oni i rusáci umí udělat pěkný šmejdy a ještě ti je prodat!! Je to nějaká replika z Rostova na Donu vydáváná za prý kvalitní ruský výrobek. Takže s tou propagandou co tu provádí rudo. bych byl zdrženlivější. Dával jsem ho tam v létě 2007, tedy o rok později a už je totálně orezlý, v porovnání s o rok dříve montovaným zadním dílem, který vypadá stále bytelně...
Dodge Avenger 2.0 VVT
Tavri ty si to auto šte stále nepredal? To sa ti čudujem, že doma držíš takého Ruského šmejda
Keď si si nevšimol, tak som tu odporúčal nerezové RU výfuky.
Tavri a už ma neser z tou na hov. RU kvalitou, ktorú nakoniec ešte aj po dieloch predávaš. Prečo tie šmejdy ako ty ich sám voláš, nedáš ľuďom rovno za darmo?
Nedokážeš pochopiť, že ľudia môžu mať aj iné skúsenosti ako ty?
A ty Tavri nekontroluješ čo kupuješ? A ešte k tomu nekontroluješ čo kupuješ od Rusov? Tak nenadávaj a si to vyžer
Howg
Tavri a už ma neser z tou na hov. RU kvalitou, ktorú nakoniec ešte aj po dieloch predávaš. Prečo tie šmejdy ako ty ich sám voláš, nedáš ľuďom rovno za darmo?
A ty Tavri nekontroluješ čo kupuješ? A ešte k tomu nekontroluješ čo kupuješ od Rusov? Tak nenadávaj a si to vyžer
Howg
A DOST! Tavri nic zleho nenapsal. Napsal normalni fakta. Nerozumim proc ho takto napadas. Tvych konstruktivnich prispevku si vazime, davaji smysl a jsou v nich rozumne informace. Ale tohle tve samonasirani bys mel krotit. Bude-li se to opakovat, bude zakroceno.rudo. píše:Tavri ty si to auto šte stále nepredal? To sa ti čudujem, že doma držíš takého Ruského šmejda
Howg
VAZ 2104 1.3 1989
Kto domňa kameňom ja doňho dvoma. Kto domňa chlebom ja doňho dvoma. Nebudeš musieť zakročovať. Najivne som si myslel, že sa mi tu podarí zastaviť sypanie špiny na vlastné hlavy. (samonasirani) No znova som pochopil, že svet nezmením. Takže ak mám podľa teba problém, tak ja ho nedokážem riešiť. Preto musím tento problém jednoducho obísť.
Naposledy upravil(a) rudo. dne stř úno 04, 2009 16:07, celkem upraveno 1 x.
ok Diky.rudo. píše:Kto domňa kameňom ja doňho dvoma. Kto domňa chlebom ja doňho dvoma. Nebudeš musieť zakročovať. Najivne som si myslel, že sa mi tu podarí zastaviť sypanie špiny na vlastné hlavy. (samonasirani) No znova som pochopil, že svet nezmením. Takže ak mám podľa teba problém, tak ja ho nedokážem riešiť. Preto musím tento problém jednoducho obísť.
VAZ 2104 1.3 1989
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Máš na mysli jako CS AutoLada na Koněvce v Praze?I mně se dnes ,bohužel,změnil zvuk auta,a to díky děravému výfuku.Poslední díl je na kašitavri píše:Dobrá kvalita zadního dílu je replika z Koněvovky za 1300,-
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Jo, i když prodejce p Vozáb u toho varoval: Kvalita je úměrná ceně, počítejte dva roky, maximálně tři. A letos tam bude třetím rokem a je ok. A hlavně tam sednul jako prd, nemusel jsem nikde nic přiohýbat, úchyty ok, prostě jako originál, replika jak má být...
Připadal mi celopohliníkovaný, protože špinil jako prase, prodal mi ho zabalený v papíru...
Připadal mi celopohliníkovaný, protože špinil jako prase, prodal mi ho zabalený v papíru...
Dodge Avenger 2.0 VVT