Asi jsem debil

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Jsem blb?

Ano
14
25%
Ne
42
75%

Celkem hlasů: 56

plavec

Příspěvek od plavec »

Saynerm píše:pokud by to bylo na pumpe, kam jezdim casto a tim padem me tam trochu jiz znaji, tak bych jiste ty penize vratil, pokud bych mel cas, ovsem pokud by to bylo na pumpe, kam nikdy nejezdim a stavyl bych se tam z pouhe nouze, asi bych jiz dlouho vahal zda vracet ci ne
přeně tak, být to moje "domovská" pumpa, tak neváhám a peníze vrátím, ale kdyby to byla neznámá pumpa kdesi v dáli, tak si to nechám a třebas bych ty peníze využil na tuning :P
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
JmJ

Příspěvek od JmJ »

plavec píše:
Saynerm píše:pokud by to bylo na pumpe, kam jezdim casto a tim padem me tam trochu jiz znaji, tak bych jiste ty penize vratil, pokud bych mel cas, ovsem pokud by to bylo na pumpe, kam nikdy nejezdim a stavyl bych se tam z pouhe nouze, asi bych jiz dlouho vahal zda vracet ci ne
přeně tak, být to moje "domovská" pumpa, tak neváhám a peníze vrátím, ale kdyby to byla neznámá pumpa kdesi v dáli, tak si to nechám a třebas bych ty peníze využil na tuning :P
docela se vam divim. udelal bych vse, abych penize vratil.
VAZ 2104 1.3 1989
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No...jedeš ze srazu, jsi 400km od domova, mžurká na tebe kontrolka. Natankuješ za 1250, platíš 5000 bankovkou. Že ti namísto 3750 balo vráceno 4750 si všimneš za dalších 250km, když platíš Guláš v motorestu. Opravdu by jsi se vracel?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Laďuša píše:No...jedeš ze srazu, jsi 400km od domova, mžurká na tebe kontrolka. Natankuješ za 1250, platíš 5000 bankovkou. Že ti namísto 3750 balo vráceno 4750 si všimneš za dalších 250km, když platíš Guláš v motorestu. Opravdu by jsi se vracel?
internet, telefon, zavolat, poslat? kuwa, prece si nenecham 2000 CZK? to je na me silny kafe.
VAZ 2104 1.3 1989
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Laďuša píše: No...jedeš ze srazu, jsi 400km od domova, mžurká na tebe kontrolka. Natankuješ za 1250, platíš 5000 bankovkou. Že ti namísto 3750 balo vráceno 4750 si všimneš za dalších 250km, když platíš Guláš v motorestu. Opravdu by jsi se vracel?
To by se mi stát nemohlo, kde bych vzal tolik peněz :P :D
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

Laďuša píše:když platíš Guláš v motorestu
To se mi stát nemůže :P Asi bych se nevracel, noo , leda by mi ty peníze dala omylem nějaká pěkná slečna, to bych se vrátil, to je fakt. :wink:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:kde bych vzal tolik peněz :P :D
To jsem taky chtěl napsat, kde by se u mě vzala 5ti tisícová bankovka :lol:
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Plavec: první :P 8)

Laďuša: mimochodem nezapomeň, že jsi teď moderátor, musíš si budovat morální kredit :wink: :mrgreen: :P

plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:Plavec: první :P 8)
jako první bych se možná vrátil, ale kdybyct to zjistil až po 200kilometrech, tak to by musela bejt pořádná kočka, abych se otočil :wink:
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

No teď ses ukázal :mrgreen:

Nejlepší je mít v peněžence čurbes, pak to vůbec nezjistíš a nemusíš řešit morální dilema...

plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:Nejlepší je mít v peněžence čurbes, pak to vůbec nezjistíš a nemusíš řešit morální dilema.
tak jsme na tom podobně s morálkou :mrgreen:
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Děkuji za ohlasy, které zjemňují mou obrovskou finanční ztrátu :mrgreen: . Je to má "domovská" plynopumpa, většinou beru plyn tam. Nedokážu si představit jet tam tankovat po té, co bych si ty peníze nechal, bych se asi studem zbláznil. Dva litry jsou už silný kafe, být to stovka, tak na to třeba ani nepřijdu, tu vem čert. Kdyby se mi něco takového stalo třeba 100 Km od domova, kde bych byl třeba ještě obsloužen znechucenou obsluhou (což se občas stává), tak nevím zdali bych byl tak "charakterní", ale ono u znechucené obsluhy se člověk nezakecá, čímž zpravidla nedojde k pro ni osudné nepozornosti.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Koko Loko píše:Dva litry jsou už silný kafe, být to stovka, tak na to třeba ani nepřijdu, tu vem čert.
Přesně tak! Někdy mám ale v peněžence takový zmatek, že bych si nějaké té stovky taky nemusel všimnout. Peníze soukromé, peníze firemní, peníze společnosti pro kterou děláme, ... Ale částku nad 200 bych už dost pravděpodobně zachytil, o 2 tKč nemluvě.
Koko Loko píše:u znechucené obsluhy se člověk nezakecá, čímž zpravidla nedojde k pro ni osudné nepozornosti.
Já spíš kolikrát řešil opačný problém. Spěchal jsem, při placení si vzpoměl, že ještě něco dokoupím, pak si to jen tak narychlo sečetl, do toho telefon z práce, platím, říkám to je dobrý, mizím a pak za x dlouho uvažuju, kolik jsem tam vlastně nechal. :D

Jinak se vždy pokud to je schůdné snažím všechny nalezené věci vracet.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

myslím že jsi udělal správně :) třeba by ti ty dva llitříky štěstí nepřinesli :-P
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Maysner

Příspěvek od Maysner »

a cedule u pokladen: "Vracene penize si prepocitejte ihned, na pozdejsi reklamace nebude bran zretel" vam nic nerikaj? kdyz doma prijdu na to ze mi vratili o 200 min tak me je nedaj. kdyz doma prijdu na to ze mi vratili o 200 vic tak nedam ja. :twisted: :twisted:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“