Tak to je ta největší ubohost, co jsem kdy slyšel, ale jsem už na to víceméně zvyklý.
Jelenův odkaz mi ušetřil cca 5 odstavců, takže historii Landy a Orlíku můžeme vynechat, díky...
Stále je v módě se do Landy navážet, obviňovat ho z hajlování, rasismu a podobných blbostí. Že někdo cítí lásku k národu a vlasti ještě neznamená, že je rasista, fašista a podobný jiný kecy, který zaznívaj z úst mnohem horších totalitních dementů nové doby, jako jsou Antifa- nic než nálepky, provokatér a zneužívač státních grantů Ondřej Cakl a podobný skupinky...
Mimochodem, "Oi!" nemá s rasismem a hajlováním už vůbec nic společnýho. Je to název hudebního stylu vycházejícího ze skutečného punku- Streetpunku, který se zformoval v Anglii poté, co ortodoxním vyznavačům punku začalo vadit, že punk jako hudební styl i jako kult propadl koncem 70. let přílišné komerci.
Samotné Oi! je v londýnském pouličním nářečí Hi- ahoj, začal se používat v písních a po vzniku tohoto kultovního songu
http://www.youtube.com/watch?v=XWLU76o5rEI (oni jsou na historických fotkách i černoši, to je záhada co? když v tom je určitě tolik rasismu... jenže ono je to jinak) se zformovala celá odnož Oi! spojující jak vyznavače skutečného punku s čírama a okovanejma pásama, tak dělnické kluky s oholenou hlavou a těžkýma botama Dr.Martens z přístavních doků, kterým už málem odzvonilo, když jim Reggae navždy uzavřelo brány a překlonilo se k rastafariánství, které oni neuznávali.
Takže to byl stručný náhled do krásné, tvrdé, rvačkami, policejními kordony, ale na druhou stranu pěknou muzikou, zábavou a bratrstvím prošpikované historie Oi!...
a realita dnešní doby v čechách je taková, že každý, kdo obviňuje neustále dokola Landu z něčeho, co vůbec není pravda, je sám pěknej vůl a zasloužil by kopnout do pr*ele. Landa je vlastenec, ne pohrobek člověka, co chtěl Slovany vymýtit.