Niekto pozorne číta inzerciu Tak povedzme, že chcem skúsiť, ako sa to bude správať, nevidím to ako dlhodobu záležitosť Potom by som to asi nahodil na Zetora
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Hurikán píše:U Tebe a zvrhlost??? Nevěřím. Ať je to co je to, zvrhlost by to byla u kohokoliv jiného. U Tebe to bude ale docela normální věc na jedno krátké a poklidné odpoledne u kafíčka.
No a nebo se na to lze dívat z druhé strany - když už Cory něco označní za zvrhlost, tak to bude fakt síla...
Majo si u mna spravil pracovnú predprípravu na zraz Plán bol jasný - vymeniť prahy na mojom aute, na jeho 2105 predny blatník a podčelo a nastriekať. Hmmmm....počiatočný optimizmus ma opustil po zaborení flexky do mojho auta Začína GO kasne, takže zraz bude opäť na okrídlenom šípe Vonkajšie prahy KO, výztuhy KO, vnútorné prahy som zohnal nové, takže je zbytocne sa s nimi piplat, tak sa vymenia celé. Samostatnou kapitolou sú predné A-stĺpiky, ktorévyzerali byť chytené tak 10-15cm od spodku...Tak som sa zaprel šrobovákom do stlpika a ejha - od kolesa som ho páral až hore. Zaujémave je, ze z boku a od dveri je uplne zdravy a hrdzavy je v styku s plechom, ktory na ktorom je navareny. No nic, vymeni sa cely, aj blatniky, aj prahy, aj cela, aj všetko