Koko Loko píše:Víme, probíhá to v okně výkřiků, vem si, že sedíš v kupé a najednou ze zdi vyletí vetřelec ... pak už jen dojemná scénka na hřbitově či v krematoriu, fuj.
Zrovna včera o tom byla na nádražce řeč. Pan průvodčí nepředvedl moc loajálnosti k zaměstnavateli, neb říkal, že prý to nic není. Při současném stylu údržby těchto osobních vozů se prý jistě brzy dočkáme i horších věcí
MacGyver píše:Z Klatov nás čekala jízda historickým vlakem 831 043 - 5, nevím jestli jezdí v tento čas pravidelně, většinou navazuje právě regionova, udělal jsem fotku interiéru
No, tak posedět v takovémto voze musí být jistě příjemné, to vám ovšem můžeme jen závidět, neboť u nás by nic takového dlouho neobstálo
Co to je, kde to je, kdy to je? Nádhera, škoda jenom těch vozů a lidí v oknech.
Čtyřkový Brejlovcí jsou prostě nejhezčí motorový lokomotivy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Cooper, Ty fotky jsou masakrální. Ostatně jako obvykle.
Můžeš mě ale prosím vysvětlit, jak jsi se dokázal přemísťovat na různá místa během jízdy vlaku? Nebo jsi s někým ještě spolupracoval? Docela by mě to zajímalo, bo to nechápu.
Fotojízda je, když vlak dělá cestou pro šotouše a Coopera (šoto)zastávky na fotogenických místech
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Hurikán píše:Můžeš mě ale prosím vysvětlit, jak jsi se dokázal přemísťovat na různá místa během jízdy vlaku? Nebo jsi s někým ještě spolupracoval? Docela by mě to zajímalo, bo to nechápu.
Nicméně schvalně jsem si tutoho Brejlovce našel u sebe v Openu - já jsem ho stihnul eště před unifikem
Dva PoJeBy ze Skašova
Ti nevím, píší, že selhala EDB, nerozumím tomu, na mašinách se zjevuji za jiným účelem a ani to již nebude mít asi dlouhého trvání, ale mohl zhodit smeták a vypustit vzduch. Mno, Laďuša jako znalec jistě osvětlí všemožné možnosti brzd mašiny. Bych řekl, že hlavní potíž nebyla v tom, na co poukazují.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107