a teraz nemam aku inu rozperu tam dat

, no nevadi necham zbrusenu

vyzera ze brdzy si sadli , akurat to troska piskoce, ale snad si to sadne este viac, dnes som vyrazil z domu ze idem do brna, po nalozeni posledneho pasaziera mi neskutocne zacala stupat teplota, hovorim si ajaja zle je, otvoril som kapotu nic som nevidel zvlastne, dolial som asi liter destilky a valil dalej, po 3 km to same, otvorim kapotu a ejhle ... hadica co ide z vrchu chladica, do natrubku na hlave je vyzuta z toho predlzenia. tak som povolil eskapasku nasadil zastiahol, dolial 1,5l fridexu a 2l destilky a frcalo sa dalej. az do UH som valil bez svetiel, lebo som sporil alternator ked som vyrazal z NM dobijal 12,5 po ceste to klesalo a z nicoho nic v bucovicich to kleslo na 12,2 hovorim si cele zle to nedam, ale dal som

zistil som totiz ze pri 5000ot to dobija 12,9

tak som siel na 3ke 110 a v poho dosiel az do brna

.. tak teraz uz len zohnat druhy alt a auto snad bude dobre... ono u toho MPI je problem ze akonahle to dobija malo zacnu blaznit systemy napriklad hlasilo ze cidlo rychlosti nedava signal, vaha vzduchu nedava signal atd atd, vzdy vyriesene resetom RJ.
Ako ceresnicka na torte, dnes jak som sponoval klinak, tak som klucom zavadil o reduktor ,na ktorom je teplomer a ked som chcel kluc vybrat, odtrhol som jeden titerny kabel z toho cidla, takze sme to s kamaratom nahradili odporom a cajk

Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки