Přední světla 2110-2112
Moderátor: Moderátoři
Ne,my tu máme hodný čepice.To už by mě museli nahánět na každým rohu, kdyby ten muj povoz jednou důkladně prozkoumaliDJW píše:Chlapci, a vás policajti nenaháňajú za vymenené svetlá?
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Pokud mají homologaci jsou schválené. a tudíž vhodné pro provoz.plavec píše:homologaci maj tak není co řešit.
Mně už párkrát stavěli(teď se u nás rojí jak mravenci) a skoumali. Ale ne jestli je vše v pořádku. Jen si ho chtěli pořádně prohlídnout.plavec píše:kdyby ten muj povoz jednou důkladně prozkoumali
Mě se to ještě nestalo, ale říkal to tuším Erik.tuhle historku.Vláďa B píše:Mně už párkrát stavěli(teď se u nás rojí jak mravenci) a skoumali. Ale ne jestli je vše v pořádku. Jen si ho chtěli pořádně prohlídnout.
Světla s čočkou maj tu parabolu z plastu, to vím.A ty bezčočkový nemaj náhodou plechovou?Asi ne což?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
jj, to se stalo mě, že nás zastavili, když jsme jeli 11kou. Chtěli vidět papíry, obcházeli auto, pak chtěli vidět kufr, divil jsem se, ale otevřel jsem ho. Oni se podívali a říkali, že to má docela velký kufr. Pak se ptali, jak jsem s tím spokojen...... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
1991 až 1995 Š 445 (r. v. 1958)
1994 až 1999 LADA 2101 (r. v. 1980)
1998 až 2003 Lada 21061 - 1500s (r. v. 1984)
2002 až 2008 Lada 2111 (r. v. 2000)
2008 dosud Honda Civic 1,4 Si, 6g sedan (r. v. 1998) - Vendelín
1994 až 1999 LADA 2101 (r. v. 1980)
1998 až 2003 Lada 21061 - 1500s (r. v. 1984)
2002 až 2008 Lada 2111 (r. v. 2000)
2008 dosud Honda Civic 1,4 Si, 6g sedan (r. v. 1998) - Vendelín
Na levý přední potkávačce od Bosche nečočkový se mě už na druhým světle stavila dohromady žárovka s konektorem. Tam je takovej ten co přivádí na žárovku + i - (oproti ruskýmu světlu, kde je plechová objímka a na žárovku jde jen faston s +). Speče se dohromady plast z izolace žárovky s tím konektorem.
Je trošku zuhelnatělá i izolace kostry na tom konektoru. A to je i zvláštní, že na pravým světle je kostra jinak zapojená. Tam jde z hlavního konektoru zvlášť na obrysovku, a zvlášť silnějším kablíkem na potkávačku a odtud na dálkový, kdežto u levýho jde kostra na dálkový zvlášť a zvlášť na potkávačku z který pokračuje k obrysovce.
Je trošku zuhelnatělá i izolace kostry na tom konektoru. A to je i zvláštní, že na pravým světle je kostra jinak zapojená. Tam jde z hlavního konektoru zvlášť na obrysovku, a zvlášť silnějším kablíkem na potkávačku a odtud na dálkový, kdežto u levýho jde kostra na dálkový zvlášť a zvlášť na potkávačku z který pokračuje k obrysovce.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
No až mě přestane svítit nějaký světlo a bude to prasklou žárovku, tak udělám oslavu. Zatím mají žárovky výrazně větší životnost než to okolo.
Dneska jsem to vyměnil, komplet kabeláž (kterou sem měl z rozbitýho světla), protáhnout k dálkovýmu nebyla úplně sranda, musí se šroubovákem dírou pro štelování vejšky odklonit parabola, aby prošel konektor mezi ní a tělem světla. Plus horší přístup s tím novým čelem. Zlatý ruský světlo s kovovou paticí a plusem přivedeným jednoduše fastonem na žárovku.
Ale stejně se to asi bude tavit zase, já nevím, jedině k tomu světlu nainstalovat nějakej větráček![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Přidal sem anketu
Dneska jsem to vyměnil, komplet kabeláž (kterou sem měl z rozbitýho světla), protáhnout k dálkovýmu nebyla úplně sranda, musí se šroubovákem dírou pro štelování vejšky odklonit parabola, aby prošel konektor mezi ní a tělem světla. Plus horší přístup s tím novým čelem. Zlatý ruský světlo s kovovou paticí a plusem přivedeným jednoduše fastonem na žárovku.
Ale stejně se to asi bude tavit zase, já nevím, jedině k tomu světlu nainstalovat nějakej větráček
Přidal sem anketu
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
21113 >>> 21113 >>> 21113
No mě praskla jedna žárovka (na dálkovým) za celou dobu co ladu mám (asi 3roky).zelvotron píše:No až mě přestane svítit nějaký světlo a bude to prasklou žárovku, tak udělám oslavu. Zatím mají žárovky výrazně větší životnost než to okolo.
Spečený konektory se mě vyhejbaly.
Na modrej (kočkolap) mám čočkový světla.A plastová patice je zkroucená a drží tam jen na vlásku.Takže světlo někdy svítí a někdy ne. Našel už někdo světlo z jinýho auta který by tu patici mělo? Abych došel na vrakáč.Takle bych byl totiž nucen vyměnit obě světla za nečočkový.Přeci nebudu mít jedno s čočkou a jedno bez, že?
Jako mě by to bylo fuk, ale na stk by se jim to asi moc nelíbilo.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)