ty kanec jeden že sa ani nepochváliš Inak tá tvoja priateľka bude mať veľkú dávku trpezlivosti a tolerancie keď jej nevadí 20 žigulák a dve škodovky len som zvedavý že dokedy jej v tomto tá trpezlivosť vydrží
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
To video je ostrý Jo a ten dekl filtrboxu mam, kdysi sem někdo dovez z Maďarska několik exemplářů, ale už si vůbec nevybavuju, kdo to byl.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ano, zelenej Předělal jsem ho na stejnou barvu jako auto (http://img15.rajce.idnes.cz/d1503/2/230 ... .jpg?ver=0) , teď už je víc špinavej, takže do toho motorovýho prostoru padne. Ovšem třením o odhlučnění motoru na kapotě se zase objevuje ta zelená
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ze dne ,který dle předpovědi měl být s přeháňkami se ve výsledku vyklubal krásný slunečný den ,takže jsme toho využili a i když jsem nejel do Hradiště ,tak se Karlíček projel do známé lokality . Musím říct ,že bylo příjemné si okolí kempu projít a neklepat pro jednou kosu . Den se vydařil ,Žigulík hltá kilometry a počítadlo se nezadržitelně blíží k 95 000km .
veď chodí stále že jeden rok vynechal je v pohode. hambiť by som sa mal skôr ja
patriť,
má dlhé vlasy, niekedy sa podobal na Sagvana Tofiho tak môže byť frajer aj on
patriť,