Blizzard od EMIho
Moderátor: Moderátoři
...
tak dneska ráno jsem se do toho pustil:
Hlavu sem rozebral a umyl naftou a pak arvou... luxus, ale bude to chtít ještě jednou zopakovat (stejně to bude nutný kvůli zabrušování ventilů)
Na ventily sem šel čistě mechanicky a je to znát ....
no a na domek vačky sem aplikoval arvu rovnou a světe div se ono to pustilo
... pak sem ve volný chvíli aspoň natřel blok základovkou, jakej odstín použiju jako vrchní sem se ještě nerozmyslel
Hlavu sem rozebral a umyl naftou a pak arvou... luxus, ale bude to chtít ještě jednou zopakovat (stejně to bude nutný kvůli zabrušování ventilů)
Na ventily sem šel čistě mechanicky a je to znát ....
no a na domek vačky sem aplikoval arvu rovnou a světe div se ono to pustilo
... pak sem ve volný chvíli aspoň natřel blok základovkou, jakej odstín použiju jako vrchní sem se ještě nerozmyslel
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Křečík Barbuška
uvidim podle času až dodělam hlavu. už i tak vykazuju vysoké procento rozpracovanosti čehokoli po vizuální kontorle ale spodek nevypadá zle, válce nejsou vůbec špatný a písty jsou jen lehce začernalý a bez karbonu. důležitý jsou ale kroužky.... no uvidíme
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem slyšel o zelených, prej na fáčka nebo kam to patří v originálu....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Taktéž mám na sedmě zelené, spotřeba oleje se po jejich implantaci snížila tak o 70% , původní černé toho měly za 20 let dost, podle popisků na balení se zdá, že jsou z Itálie.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Stanley__001x
novinky ze Blizzardovy garáže :)
no tak prkotiny, které se udály, sem ani nemá cenu psát, tak je namátkou:
1.) v motoru, který stavim mi nějak scházel rovnej kluzák rozvodovýho řetězu co je v hlavě. už sem ho našel-byl zaseklej za rozvodovým kolem, co pohání rozdělovač a pumpu na benzín
2.) konečně jsem taky dokončil svýho ozona a to doděláním všeobecně známé úpravy - mech. ovládání II. komory. Podařilo se mi i zkřížit část weberovou s částí ozonovou tak, aby šla nastavit vůle klapky. tak malou věc sem ještě nevařil
3.) na motoru schází jen nastavit rozvody a ověsit blbostma jako jsou svody, vana atd. a je hotovo... konečně už čistá práce vlastní vnitřek je hotov a nic mi kupodivu nezbylo.. tak jestli je to dobře nebo špatně
1.) v motoru, který stavim mi nějak scházel rovnej kluzák rozvodovýho řetězu co je v hlavě. už sem ho našel-byl zaseklej za rozvodovým kolem, co pohání rozdělovač a pumpu na benzín
2.) konečně jsem taky dokončil svýho ozona a to doděláním všeobecně známé úpravy - mech. ovládání II. komory. Podařilo se mi i zkřížit část weberovou s částí ozonovou tak, aby šla nastavit vůle klapky. tak malou věc sem ještě nevařil
3.) na motoru schází jen nastavit rozvody a ověsit blbostma jako jsou svody, vana atd. a je hotovo... konečně už čistá práce vlastní vnitřek je hotov a nic mi kupodivu nezbylo.. tak jestli je to dobře nebo špatně
-
- Kontaktovat uživatele:
EMI, tak už hlavně ten motor dodělej a pak dej vědět jak to jde s tim mechanickým ozonem... dost sem o tom přemýšlel, ale trošku mi přijde nahouby to že prvni komora je strašně little, takže by jsi bestak furt jezdil na druhou a bude to žrát víc než karbe kterej má napřiklad stejně velke obe dve komory..
-
- Kontaktovat uživatele: