Hm, vypadá to pěkně, jsem zvědav, jaký to bude na nivce....
Hm, za 21 000.... To bych si koupil zimní sadu aut
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ja potahy nemam, tak som dvojnasobne rad, ze som si to vsimol vcas, inak by som bol uz asi bezdomovec
Dnes som bol trosku testovat v terene nove predne pruziny, pocity mam zmiesane. Da sa na nich pohodlne bez nadhadzovania ist po dost extremnych nerovnostiach aj 50kou, predtym by som si rozbil hlavu o strop. Oproti povodnym to krizi uplne neskutocne(i ked je to stale IFS a je to nahovno oproti tuhej naprave). Lenze sa bojim bocnych naklonov, na tych tuhych sa to tak nenaklanalo, myslim ze bocny naklon teraz zvladam horsie. Nejake fotky na posudenie:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
[quote="Majo"]dosli kolesa, zacalo rezanie lemov, len tak narychlo aby sa s tym dalo chodit, cokoro to rozsirim kompletne...
čéče jestli by nebylo nejlepší ty lemy fiknout uplně a dat tam gumový . . . takhle kažej policajt pozná že seš náruživej kutil . . . ale RESPEKT nesereš se s tim . . .