ted si me nasral kamaradezelvotron píše:Já bych si dovolil pro z měnu uvést něco k věcia sice, že to co má MP může být opravdu o dost tišší než JmJovo, ty auta dělí min. 2 dílčí modernizace, které zmiňované problémy docela zlepšily.

Moderátor: Moderátoři
ted si me nasral kamaradezelvotron píše:Já bych si dovolil pro z měnu uvést něco k věcia sice, že to co má MP může být opravdu o dost tišší než JmJovo, ty auta dělí min. 2 dílčí modernizace, které zmiňované problémy docela zlepšily.
Já jsem na tom byl s 112 při courání do práce (asi 3,5km) a minimum jízdy jinam stejně.........vodis píše:S tím žraním bych se netrápil, já se s pojížďkama na hodně krátké vzdálenosti v současném počasí dostal až k 8 litrům...
Mokre a cerne, to si myslim neni ok. Mely by byt cihlove a suche. Zkusil bych kabely a zapalovaci modul. Proste bych prvni poresil elektrickou cast a pak resil palivovou.tavri píše:Filtr přehozen z bílé, svíčky jsou správný typ, neopálené, všechny jsou černé a mokré. Brzdy jsou ok. Hadice jsem podotahoval. Check nesvítí.
...no to se ani mně nezamlouvá....Btw valny vliv na vysledky testu to mit nebude, ale pokusovat vymenou stareho filtru za mene stary se mi moc nelibi. Ale chapu, ze kdyz na bile to bylo ok, tak ten filtr by mel byt ok.