Po šuškande na fóre, že sa zázračne "zjavila" neďaleko nová Lada, rozhodol som sa miesto navštíviť, nevedel som presne ako sa budem po návšteve zubárky cítiť, všetko dobre dopadlo, aj počasie prialo tak som sa rozhodol aj s bratom na neďalekú návštevu susedného mesta Michalovce, konkrétne OC Zemplín - obchodné centrum, kde mala byť Ladička vystavená, čakal som Kalinu Cross, ktorá pobehuje niekde po Slovenku, aké ale bolo moje prekvapenie, keď už z diaľky, druhej strany centra som spoznal siluetu a svetlá s maskou.. nie je to Kalina ale Granta, v bielej farbe, možno dokonca model odfotený pred pár mesiacmi v Košiciach, vozidlo bolo s klímou a na al.diskoch ale bez hmlových svetiel, auto bolo uzamknuté, Nevadilo mi ale otvoriť krytku zadnej nádrže a presvedčiť sa či aj naďalej dávajú nezatváracie uzamykanie nádrže - len pre vozidlá VB ( Verejnej Bezpečnosti )
Vozidlo bolo v zadnej časti v kúte centra, v strede bolo vystavené Mitshubishi a VW Golf.. všetko v bielej farbe. Možno som tajne v kútiku dušičky čakal Vestu asi veľké Sci-Fi ale aj to potešilo.
Takže lastovičky sa začínajú zas objavovať. Vystavený kus nebol opackaný ale vidno že ho niekto poctivo každý deň utiera, poprípade žeby zamieňavali za Kalinu?
Trošku ma zarazilo klamlivá nálepka na boku auta, cena je pre Sedan v základe, bez klímy.