Moderátor: Moderátoři
Ještě když jsem kdysi jezdil na kole, tak do držáku se mě PETka vešla. Teda jedenapůllitrová. Když se trochu víc zatlačilo, tak se do držáku nakonec vecpala.[/quote]Laďuša píše:budu muset zjistit, jestli do toho držáku nenarvu petku.
ty na hrane jezdit nemusis - staci blbecek s autem co nepocka az projede protijedouci vozidlo a soupne te do skarpy - najednou ti bude helma dobra az zjistis ze nabrat hlavou strom neni zrovna prijemnyJmJ píše:zajimavy, ja jezdim na kole od malicka docela dost a helmu sem nejak nikdy nepostradal. asi nejezdim tak moc na hrane![]()
pouziti helmy jiste schvaluju, jen tak dumam, ze bych si ji driv asi poridil na lyze nez na kolo. jen takove zamysleni
Nojo dneska se nejni čemu divit když byly takový tropy.Laďuša píše:Dneska jsem udělal spotřebu 2,35 l/100km
Včera to bylo horší, dneska jsem jezdil o hodinu dřívplavec píše:Nojo dneska se nejni čemu divit když byly takový tropy.
ja to nikomu neberu, ale za ty leta jezdeni pres nase mesto na kole do skoly sem neutrpel a mam divny pocit, ze kdybych to mel brat tak, ze vsude ciha smrtelne nebezpeci, tak nejedu s autem ani pres horizontrezna píše:ty na hrane jezdit nemusis - staci blbecek s autem co nepocka az projede protijedouci vozidlo a soupne te do skarpy - najednou ti bude helma dobra az zjistis ze nabrat hlavou strom neni zrovna prijemnyJmJ píše:zajimavy, ja jezdim na kole od malicka docela dost a helmu sem nejak nikdy nepostradal. asi nejezdim tak moc na hrane![]()
pouziti helmy jiste schvaluju, jen tak dumam, ze bych si ji driv asi poridil na lyze nez na kolo. jen takove zamysleni
navic dnesni dobry prilby chrani i tyl apod.
helma patri na kolo, lyze i treba inline brusle