Zítra otočím další číslici na tachometru, za 8 měsíců jsem najel již 16000 km.
V pondělí jsem byl na servisní prohlídce, nechal jsem si vyměnit převodový olej, teď je tam Total 75W80 GL4+. Jak se to projeví na hlučnosti a řazení? Čas ukáže. L.
Před chvílí jsem přijel od Lídla - zakoupil jsem pochutiny ke snídani. Na tachometru jsem viděl krásných 17001 km, průměrná spotřeba 6,4 - vynulováno v 15000 km, dlouhodobá 6,73. Od jara to šlo navrch, pouštěl jsem častěji klimu a tahal jsem za sebou (plnej, někdy dost plnej) vozejk. L.
Od návratu z Maďarska a vyložení kufru mi vzadu pořád cosi ťuká.
Vypadá to a myslím si, že je to v kufru, ale tam už nemá co ... ořech, co mi tam hodil neteřák, jsem odstranil, ještě zkusím dát před zadní sedadla ty zbývající věci (tažný, hasičák a kabelku s výbavou). Taky kouknu do rezervy. A jestli na to nepřijdu ...... jako učit se s tím žít se mi teda moc nechce . L.
Georgius píše:Nezaponěls v tom velkým kufru nějakého opilého Maďara ?
E-e, navíc by to nebylo ťukání ale řev . Udělá to vždycky při přejezdu nerovnosti nebo při prudším průjezdu zatáčky ... jako když přejedeš tužkou po radiátoru. L.
Nemyslím si ... zatím věřím tomu, že po kufru cestuje (v té nové plastové vaně) nějaká matička nebo tak něco, co mi při velmi zběžném až povrchním pohledu uniklo . L.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova