2105
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, otec to ma na svoji 2104ce taky, ale ted je vezl Vashenkov shodou okolnosti s sebou...sou dobre, dobre se cisti...a sou docela "robustni" tagze se jen tak neproslapnou...JmJ píše:oko Loko napsal:
Sežeňte mi ty luxusní plastověgumové koberečky a budu taky spokojen, nevíte o nějakých?
ty ktere jsou na tommelove fotce interieru mam ve Werglu II a byly i ve Werglu I. Tak zkus prosmejdit nejakou 2104.
Jak pise JmJ tak se koukni do nejake 2104ky a trebas je najdes...kdybys tehdy rekl Jirine, tak je tam tusim mela...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Teplota olejeLuděk Musil píše:To Tommel: ten přidaný teploměr ....... je k čemu? L.
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Křečík Barbuška
Kde v Brně servis?
ZDRAVÍM VŠECHNY PŘÍZNIVCE AUT LADA. MÁM 2105 A POTŘEBOVAL BYCH VĚDĚT KDE V BRNĚ NEBO OKOLÍ UMÍ VYMĚNIT NĚKDE V SERVISU ROZVOĎÁK A KOLIK TO ASI STOJÍ? DÍKY ZA POMOC MARTIN
- Křečík Barbuška
V sekci kontakty jsem dával Autovacek u tunýlku na Lesnou, tam Lady znají. Jinak výměnu rozvoďáku zvládneš i sám, našlukuj Tůmu, pointou je, aby kola zůstala stejně i po výměně, tedy začni tím, aby se ti na vačkovém kole kryla se značkou na krytu vahadel a ryska dole na kole kliky koukala na rysku na deklíku a polohu kola na pohonu rozdělovače si označ nějakými značkami vůči krytu. Je dobré si označit kam ti kouká palec rozdělovače, když jsou rozvody na značkách. Pak vyměň rozvoďák a při tom zkontroluj jak je na tom napínací kladka, je relativně drahá, tudíž bych ji nutně neměnil pokud je zdravá. Pak nahoď nový řemen a našponuj to dle Tůmy. Jinak správné napnutí řemene poznáš dle toho, že s ním na delší části lze pootočit o 90° v ose. Celé to má výhodu, že i když to posereš tak se ti nemůže nic zkopnout. Předpokládám, že máš tedy 2105 1300 ccm, tedy s řemenem, tedy, že tím rozvoďákem myslíš řemen ne řetěz. Řemen stál před dvěma lety do 400Kč na Táborské.
Rozvodový řemen - oblíbená záležitost K-L. Dělá to po odpoledním kafé za necelé 2 hoďky - má to natrénovaný. L.
Rozvodový řemen - oblíbená záležitost K-L. Dělá to po odpoledním kafé za necelé 2 hoďky - má to natrénovaný. L.
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne čtv dub 26, 2007 09:05, celkem upraveno 1 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Křečík Barbuška
Král tu mlží, když jsem poprvé a také naposled šachoval s rozvodovým řemenem tak to nebylo na 2 hodiny, ale celodopolední martýrium, neb jsem si neudělal ty značičky a pak jsem to sesazoval podle mlhavých vzpomínek kam co koukalo, proto upozorňuji na ty značičky, ale aspoň jsem si odzkoušel co se děje při přesazení o zub atd. .
A král dodává:
První část příspěvku:
Druhá část příspěvku: doporučuju a navíc pořádně a nepodcenit!!!! L.
A král dodává:
První část příspěvku:
Druhá část příspěvku: doporučuju a navíc pořádně a nepodcenit!!!! L.
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne stř kvě 09, 2007 10:43, celkem upraveno 1 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Aktualní foto mého vozu
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to original plechače z Fiat Barchetta s pneu 185/55 R15 Ze sportovního auta na sportovní