To samozrejme. To je asi prvni vec, co by mel kazdej udelat. Me se ale nekdy na snehu stava, ze mam zatoceny kola, vyslaplou spojku a stejne se to hrne pres predek. A to i kdyz jedu uplne pomalinku. Vetsinou se to chytne, kdyz zmensim rejd kol, ale i tak je to neprijemny. Jednou jsem takhle malem nabral popelare (cloveka, ne auto).Myso píše:a co takto pustit brzdu? vtedy mi to hned zacne zatacat...
El. posilovac rizeni
Moderátor: Moderátoři
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
jaaaj, no uz som mal pokoj, jak som na tuto temu zabudol a uz mi ma zase co v hlave vrtat
Na zraze musime vytiahnut z Vasenkova, ci by to vedel zohnat a za kolko
Na zraze musime vytiahnut z Vasenkova, ci by to vedel zohnat a za kolko
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle vypada dobre... To bych mozna ani nemusel zacit posilovat u te 35cm volantu. Kazdopadne toho Vasenkova si vezmem "mezi sebe" at na povi co vi... posilovac nebo zivot!No ale dufam ze je dobre udelanej a je tam vyrazna stredova poloha,takovy to samovraceni do rovna a hlavne spolehlivost.Ale Myso rika ze s posilovacem jsi macka a necitis se jako opravdovej WRC pilot...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
to snad nema nic s posilovacom, nie? to je vysada predokoliek ze ti dokazu zlomit rukuOndra 07 píše:takovy to samovraceni do rovna
necitim, proste sa tam straca spojenie ruky-volant-kolesa-asfalt.Ondra 07 píše:Ale Myso rika ze s posilovacem jsi macka a necitis se jako opravdovej WRC pilot...
k tomu posilovaniu, mal som 35cm, teraz mam 34 a prechadzam na 33 ale tam je konecna. to uz sa nadmerne potim pri parkovani
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Mas pravdu ze ten kontakt se ztraci....Mam pocit ze se i nektery dnesni WRC z toho duvodu delaji bez posiovace,nebo je nejak upravenej aby ten feedback vracel,ale to bude pekne draha hracka.Kazdopadne chtel bych ten posilak zkusit pokud to nebude drahe.Nejaky tisic jsem ochoten do toho dat ale ne zase moc.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak si došel na tech 14 000? sice nejsem selčínka ale mě to nebaví stím prát a rad bych si tam dal širší kola pač mě nějak nevyhuvuje 175/70 13" a o podvozku ani nemluvímYellow01 píše:Já mám 32cm volant a úplně v klidu. Nejste žádný slečinky, ne?
A posilovač do žíga bych v životě nechtěl. Mám taky rád tu přímou vazbu mezi volantem a koly. Za těch 14000 si určitě koupím mnohem užitečnější veci...