Kto by už stáčal Ladu?stano112 píše:lebo mám podozrenie,že tam kilometre boli stočené

Moderátor: Moderátoři
Kto by už stáčal Ladu?stano112 píše:lebo mám podozrenie,že tam kilometre boli stočené
Noo lenže ja som ju kupoval ako 8 ročnú s podozrivo málo najazdenými km.V AAA to nestáčali určite,im by sa s prístrojovkou ondiať nechcelo,ale určite sa chcelo človeku čo to auto servisoval a rozumel tomu.Keď som to auto kúpil cez AAA a potom prišiel k nemu s určitou vecou,tak bol veľmi prekvapený a viac menej pri určitých otázkach koktal.A keďže som nemal servisnú knižku,ktorú na 100% zhabal on,tak som mu nevedel nič dokázať.Viedlo to nakoniec až roztrhnutiu rozvodového remeňa,čiže tomu človeku doteraz neverím ani slovo.Menovať nebudem,ale je to jeden z predajcovmirozv píše:Kto by už stáčal Ladu?stano112 píše:lebo mám podozrenie,že tam kilometre boli stočenéNeviem, ako u Kaliny a Priory, ale u "desiatky" je jednoduchšie kilometre natočiť, ako stočiť, je to trošku komplikovanejšie ako u iných áut, kde sa myslím dá stočiť cez diagnostickú zásuvku, kdežto u Lady ("10") sa treba pripojiť priamo k prístrojovému štítu, navyše keď boli rôzne typy prístrojových štítov (VDO, Avtopribor, Ščetmaš). Neviem, komu by sa u nás s tým chcelo ondiať
, Myslím, že ani v AAA nie
Pred 8 rokmy to nebolo až také zúfalstvoradek mb píše:Stáčet kilometry u Lady desítkové řady, to by byl akt nejvyššího zoufalství.
By si sa čudoval akí vedia byť poniektorí v tomto smere vynaliezaví...Cory píše:Myslim, ze na 99,9% to u nas nevie nikto stacat.
uz opravenoPavel Kozák píše:my mame stocenou 112 v roce 2010 sme koupili stocenou 112 co vime tak asi z cca 80 tis km na 21 xxx tis ale nevime kolik mela opravdu najeto jinak mame nestocene 2. ma 66 tis 3. ma 94 tis a 4.ma 125 tis
Jsi si jist? Interpunkce? Vetna stavba? Cislovky?Pavel Kozák píše:uz opravenoPavel Kozák píše:my mame stocenou 112 v roce 2010 sme koupili stocenou 112 co vime tak asi z cca 80 tis km na 21 xxx tis ale nevime kolik mela opravdu najeto jinak mame nestocene 2. ma 66 tis 3. ma 94 tis a 4.ma 125 tis