Moderátor: Moderátoři
Já bych měl malou připomínku. Vždy se najdou tací, co odjíždí domů přímo z letiště a to už před spanilou jízdou. A vždy se řeší, kdo jim předá případnou cenu, když už jsou na cestě domů. Nebylo by rozumější vyhlášení výsledků naplánovat před odjezd na spanilku?Petr HC píše:Pokud se dobře pamatuji, časový plán 2009 a 2010 se příliš nelišil. 2009 jsem nenašel, ale sobotní 2010 vypadal takto:
Sobota 29. 5. 2010
8:30 - 9:00 odjezd z kempu na letiště
9:00 - 9:30 oficiální zahájení srazu, vyhlášení pravidel, harmonogram
9:30 - 13:00 sprinty, jízda zručnosti, seřizování motorů, lazárek
13:00 – 14:30 prezentace hostů, kontrola vybavení vozů ČSČK
14:30 - 15:30 ukončení oficiální části na letišti, příprava vozů na spanilou jízdu
16:00 - 17:30 spanilá jízda s přehlídkou a ukončením v kempu
17:30 - 18:00 vyhlášení výsledků sportovních disciplin, oficiální ukončení srazu
18:00 - ??:?? pokračování v přerušené diskusi předchozího večera
Toto nebyl časový plán na letošní rok, ale jen poznámka k minulým srazům a k prvému návrhu programu letošního srazu, který se všem přispivatelům zdál příliš "nahuštěný". Já jen potřebuji, aby vzhledem k již zajištěné organizaci spanilky s DI Jičín a MěÚ Sobotka byl odjezd na spanilku z letiště mezi 15:30 a 16:30.Vašátor píše:... Nebylo by rozumější vyhlášení výsledků naplánovat před odjezd na spanilku?Petr HC píše:Pokud se dobře pamatuji, časový plán 2009 a 2010 se příliš nelišil. 2009 jsem nenašel, ale sobotní 2010 vypadal takto:
Sobota 29. 5. 2010
8:30 - 9:00 odjezd z kempu na letiště ........
Pár kusů do každého vytisknu.Petr HC píše:A zatím nemám zprávy, jestli bude vytištěna trasa, itinerář, pozvánky,
Dík za nabídku, myslím,že bychom to tak ve třech zvládli, ale chtělo by to mít CB ručky. Já ji mít budu. V nouzi by stačilyi PMR - po tom náměstí bychom se slyšeli. Kdo by ještě byl ochotný organizovat ten nájezd a odjezd, přihlaste se u mně ráno na letišti a domluvíme se.Vašátor píše:Spíše než plánek by to chtělo organizátora na místě. Všichni víme co účastníci srazu dokáží. Pokud bude potřeba, rád pomůžu.