ani neviem kedy tie tréningy chodia ale časy z tréningov sú na dve veci hlavne keď každý testuje niečo iné. Možno tak posledné niečo nám niečo naznačia...
Před chvílí jsem na to narazil, docela mě to fakt nepotěšilo. Jsem zvědavej, co z toho nakonec vyleze, různý zdroje mají hodně protichůdný informace - zlomený zápěstí, zlomená noha, mnohačetný zlomeniny, hrozí amputace ruky, je v ohrožení života, neni v ohrožení života....
Nu přeju Robertovi, ať se z toho vylíže co nejdřív a posílen stojí na startu první velký ceny
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ukazovali tu Fabku,kterou rozbombil a vypadala docela šrotovně.Zajímavost je,že nabízel svému krajanu,skokanu na lyžích Adamu Malyszovi místo spolujezdce a ten to s díky odmítnul,že až jindy.Měl docela kliku,to by Poláci přišli ne o jednu ,ale hned o dvě osobnosti sportu.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472
Jako podle dalších zpráv, co jsem čet, to sice na amputaci ruky nevypadá, ale jsou tam polámaný zápěstí i noha prej... Začátek sezony nestíhá Nééééééé
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
no, aby si to nepochopil zle, že mu to neprajem, ale podľa mňa naskočí najskôr niekedy v polovici sezóny, ak nie neskôr. spomeň na massu (leto 2009), zotavoval sa rýchlo, ale už do konca sezóny nenastúpil
Pali, já vim, hlavně, aby neměl trvalý následky... Ale teď nevim, komu bych teda měl fandit, žádnej jinej (současnej) jezdec si u mě nevypracoval takovou pozici, abych byl schopnej při jeho předjížděcích manévrech, zastávkach v boxech a nebo náhlým zpomalení schopnej tajit dech a hypnotizovat obrazovku...
Dva PoJeBy ze Skašova
Nééé, to po mě nemůžeš chtít, takový dlouhý léta úhlavní nepřítel - napřed proti Häkkinenovi, pak proti Räikkönenovi... Zvlášť sezony 2003 je mi líto, i když za nezdar moh McLaren a pravidla....
Spíš mi napad Webber, ale prostě to nebude ono. Počkam si na Kubíka
Dva PoJeBy ze Skašova
Ach jo, a to jsem se na letošek těšil s vítězným očekáváním
Dva PoJeBy ze Skašova