Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Nechcel som poškodiť hriadel...ale to sa mi aj tak podarilo...Este tu je moznosť nechať koniec osustružiť a narezať závit. V tom pripade by som tu paku mohol aj nahriať a vykašlať sa na gumove casti, tie by sa aj tak vymenili pri skladani. Už som volal aj na inzerat a za ten domček chcú 80e. Zajtra tu paku nejak odtial dostanem, a keď sa bude dať, tak spravim otvory pre servo, čo by znamenalo prípravu na upgrade v buducnosti.
PS: Do žigulackeho domčeka som mlátil hlava-nehlava s nasadenou matkou na hriadeli a nič mu nebolo. Ani na matke žiaden náznak
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
on bol silný stále. skôr to bude tým že jeden domček je žigulácky a druhý nie
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Musi to tu byt trosku dramaticke dnes som navaril do nosnika rozperne trubky, dve klinove podlozky mi da vyrobit Ger a zajtra by mal ist nosnik na auto
Zase*em to tu cele fotkami Fotkofilov beztak zaujimaju len naleštene leštenky Volantova tyč vyjde asi presne na brzdovy pedal, skusim vyspekulovat ci by sa nedal pouzit spojkovy a inak ho vytvarovat.