A čudujete sa ako sa tie autá predávajú? Však keď si porovnáte ceny, tak hneď vám je jasno. Však keď už idem do Lady, tak sa rozhodnem čo sa mi páči(sedan alebo SW), potom sa rozhodnem, či chcem vyššiu alebo nižšiu výbavu. No a keď sa rozhodnem pre SW a LUX, tak to si radšej priplatím 500€ a mám SW Cross Lux.

A keď sa rozhodnem pre SW Cross, tak prečo si mám kupovať verziu ICE? Buď radšej doplatím 500€ a kúpim iba SW Lux, alebo radšej sedan Lux. No a s SW ICE je to o tom istom, pokiaľ vyslovene nepotrebujem ten kufor, tak si radšej kúpim sedan Lux. No a keď "nemáte peniaze", tak si kúpite sedan ICE. No a práve preto sa hlavne zlé predávajú "obyčajné" SW a ICE výbavy celkovo. Ja si myslím, že keď išli s cenou na sedane dosť vysoko a a po SW je dosť veľký rozdiel a medzi SW a SW Cross je "len" 500€ rozdiel, tak práve preto sú tie predaje také aké sú. Ale hlavné je že sa "už" predávajú aj iné farby, lebo kedysi to vyzeralo, že ľudia inú ako je oranžovú ani nekúpia.

Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko

(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská

(06_2019 - )