Já jsem nedávno píše:Radůzi, pěkný, bohužel se mi to ale kreje a asi to nezvládnu, to je poslední otevřenej víken v Lužnej a nebo jenom poslední akce a říjen eště bude? Přece jenom je pak eště svátek, to by mohlo eště bejt otevřeno. No pohledam, letos bych se tam eště chtěl mrknout.
No, takže se vam tady musim pochlubit, že jsem eště na poslední chvíli letos návštěvu Lužný stihnul
Úplně poslední letošní otevřenej den, mašin tam bylo celkem dost, i když zažil jsem už víc, hlavně co se týče moderních trakcí. Ale hlavně už pak uklízeli pod střechu, takže to bylo zpestřený šíbováním.
Pár fotek:
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Luzna_u_Ra ... 8.10.2009/
A to podzimní okolí tam má něco do sebe
Jinak tentokrát tam byl ten správný průvodce (pan Noll), takže jsem se dostal i do haly, takže jsem aspoň moh obdivovat tam ukrytou klatovskou Ušatou, no na druhou stranu jsem se tam dozvěděl, že klatovskej Kremák je už zprovozněnej, což byla ta dobrá zpráva (v létě se na ňom dělalo a do haly jsem se nedostal), ovšem ta špatná, která mě dost zasáhla, je ta, že byl předislokovanej do Olomouce...
To asi jen tak nepřenesu, na druhou stranu se obrovsky zvedla pravděpodobnost výletu tam při ňákej historickej jízdě, já ho prostě musim vidět v akci! A pro mě navždy už zůstane klatovským Kremákem...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás