A sám ředitel prohlásí: ,,Nová auta už prodávat nebudeme, prodáváme teď náhradní díly"
Ano toto se opravdu stalo jednomu ze zájemců o nový automobil Lada

Moderátor: Moderátoři
Crocodile píše:,,Nová auta už prodávat nebudeme, prodáváme teď náhradní díly"
Tak proč to sem teda píšeš, když je to téma vtipy?Crocodile píše:Pokuď chcete slyšet realitu a ne vtip, tak přijde zákazník...
Tak tenhle vtip jsem zkoušel na Koněvce i v Mostě v roce 2005 a překvapilo mne, že se nikdo nesmál ....zelvotron píše:No a případně i tu krabici tady můžete nechat na protiúčet.
Onehdá jsem tam taky měl snahu koupit destičky na desinu, ale měly jen originál, co měly složení okolo půlky plochy železný piliny, takže sem se na to vykašlal a koupil pak někde TRW nebo něco takovýho, co vypadalo obstojně a stálo míň.Luděk Musil píše:Želváku ... už jsem si skoro myslel, že jsme v nebi a ne na Koněvce.
Heh ... včera jsme měli schůzu a tam vykládal Pavlík, jak si šel Honza (El Pedro) kupovat na Koněvku nový brzdový desky na sedmu - taky docela drsný vtip. L.
Žena za pultem na Koněvce ?! A více než jednazelvotron píše:měly jen originál
A každá (ji měla) originálGeorgius píše:Žena za pultem na Koněvce ?! A více než jednazelvotron píše:měly jen originál![]()
Já sem si toho všim, ale už sem byl línej to opravovatGeorgius píše:Žena za pultem na Koněvce ?! A více než jednazelvotron píše:měly jen originál![]()