Když už jsme u těch klasiků, tak tady je velmi podařené video s klasikem největším, ještě navíc s perfektně vybraným hudebním doprovodem: http://www.youtube.com/watch?v=88ssqKKS ... re=related Tož se kochejte.

Moderátor: Moderátoři
No to jsem si myslel a právě mi to bylo divný.Jelen píše:Jelen v tuto dobu pobíhal v práci![]()
Neměl, to jsem ještě nebyl ani doma z práce, přišel jsem včera cca 17.15.Jelen píše:každopádně dnes, cca ve 13:00 a posléze tak v 17:00 jelenův stroj i s Jelenem byli nad velkoměstem Řevnice. Ale ty jsi u domu žádné vozidlo neměl
Tož jak v tv šotu kapitánem řečeno:"My lítáme s mapou na klíně."Luděk Musil píše:Jo ... taky jsem to včera bliknul ve zprávách.
Když člověk vidí "pracoviště kapitána" nového stroje a k tomu náhled do kokpitu Dakoty, podívá se na křídla a jejich různé manévrovací plošky a potom tuhle Dakotu ... tak piloti těchto strojů jsou opravdu borci.
Prej věta: my máme na řízení akorát směrovku na ocase a trefit se s tím na ranvej ... .
Nebo navigace přichycená přísavkou na sklo (v aktivní éře těchto strojů se ještě o navigaci nevědělo ... jen papírový mapy).
L.