Nikolaj - Marťasova 2106
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Krom toho, že původní sedáky v mé 07 byli trochu zhroucené, každý na jinou stranu, tak mi tyhle přijdou pohodlnější. Nicméně původní nanuky v krásném odstínu rudé mám pořád uskladněné, takže jejich návrat není nemožný a všichni víme, že výměna je časově stejně náročná jako ranní nákup rohlíků a jogurtu. Třeba jednou opravím ty pružiny a budu mít zase anatomy
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, v tom případě já jsme zhranatil kulaťáka, ale byl to krok vpředMarťas píše:Zakulacení hranaťáka je vždy krok vpřed!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Zajímavá věc pánové (a dámy).
Dnes ráno jsem přišel k autu, otočím klíčkem a ani se nerozsvítily kontrolky, nic.... Trochu s obavou jsem vlezl pod kapotu, už jsem si začínal myslet, že mi někdo ukradl batekru,
ale byla tam. Baterka je úplně, totálně vybitá, přitom je půl roku stará. S autem jsem jel naposledy v sobotu, rozsvíceného jsem nic nenechal.
moje domněnka je taková, že auto přestalo dobíjet a já domů dojel akorát včas. Vzhledem k tomu, že kontrolka nesvítila bych to viděl na špatnou pojistku...
Je to ovšem čistě moje domněnka. Máte někdo nějaký nápad, čím jiným by to mohlo být?
Dnes ráno jsem přišel k autu, otočím klíčkem a ani se nerozsvítily kontrolky, nic.... Trochu s obavou jsem vlezl pod kapotu, už jsem si začínal myslet, že mi někdo ukradl batekru,
ale byla tam. Baterka je úplně, totálně vybitá, přitom je půl roku stará. S autem jsem jel naposledy v sobotu, rozsvíceného jsem nic nenechal.
moje domněnka je taková, že auto přestalo dobíjet a já domů dojel akorát včas. Vzhledem k tomu, že kontrolka nesvítila bych to viděl na špatnou pojistku...
Je to ovšem čistě moje domněnka. Máte někdo nějaký nápad, čím jiným by to mohlo být?
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A při vypnutým motoru svítila?Marťas píše:Vzhledem k tomu, že kontrolka nesvítila
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ne, myslim eště předtim, než se tě to takhle vybilo. Mě to totiž nesvítilo (kontrolka dobíjení) vůbec při zapnutí klíčku a dokud jsem se neponořil do schémat a nezačal zjišťovat, jak je to možný, tak by mě nenapadlo, že to je pokaženým usměrňovačem.
Tam, co jsme byli?Marťas píše: na chatě
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás