Az na niekolko vynimiek ktore musia za kazdu cenu vytrcat z davuHurikán píše:(téměř) všech diskutujících.

Moderátor: Moderátoři
Vyzkoušeno, ověřeno. V létě je možný jet mimo město ve dvou až třech lidech kolem 7 litrů, Obě dovolenky co jsem jel byly za cca 6,8/100. Jel jsem do Jeseníků a potom na jih k vinařům... Důležitý je nejít přes stovku, a tu jen opatrně očuchávat.dmatej píše:S prvním Žigulem (*1974) jsem jezdil za 7.3, to jsem neměl prachy a jezdil jsem kolem 90 s lehčí nohou.radek mb píše:A teď tu o perníkový chaloupcedmatej píše:Jsou tu lidi, který jezdili s 1.2 pod 7
Nedáradek mb píše:Lze očekávat od K-L něco jiného?Jelen píše:ale měla to být spíš provokace.
Čistě technicky předpokládám, že příspěvky se ukládají do databáze, a tudíž pokud update není řešen nějakým triggerem, jako že tedy nejspíš není, na změnu mi stačí prostý SQL update .... aniž by se kamkoliv jinam zanesla informace o změněHurikán píše:Z čistě technického hlediska je to zvláštní, neboť úprava jakéhokoliv příspěvku je jasně patrná. Vždy se vypíše, kdo a kdy daný příspěvek změnil a to i když to provede moderátor. V případě tohoto Pípákova hodnotného tématu,ale nebyla vidět žádná informace o provedené úpravě.