Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Dávam za 2-zelvotron píše:Tylko budze jescze bardzo modelow
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, hodně mě překvapilo, když jsem na poslední stránce četl ten kousek (mého) textu z našich stránek.rosta píše:víte že v tom časopisu je zmínka o ladaklubu a zrovna dvakrát-na straně 3- "lada v československu" a na str.10 -mysím že jsme dooost profláknutej klub a to je dobře
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Já to beru tak, že autorství náleží našemu LADAklubu, mně stačí, že se jim to zalíbilo, z toho mám takovu osobní radost-hrdost a věřím, že nejenom já, když jsme teď zase tak slavní.Wolf píše:To je pravda, vlastně použili tvůj text bez autorství , ale na druhou stranu jsi to jistě napsal dobře, když se to i jim zalíbilo.Teepee píše:To je dobře, hodně mě překvapilo, když jsem na poslední stránce četl ten kousek (mého) textu z našich stránek.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
LADAfandové jezdí vozy LADA. Už to samo vysvětluje vše. Vozy Lada mají nízké pořizovací ceny, nízké náklady na opravy a LADAfandové si je považují hlavně pro nejlepší poměr výkonu k ceně. Mezi LADAfandy neexistují pojmy jako sociální rozdíl, chudý, bohatý. Všichni jsou na tom přibližně stejně a to spojuje. Neznamená to, že jsou všichni stejní, ale jestli má někdo více nebo méně v peněžence není při setkání s LADAfandou prostě znát.
http://www.ladaklub.com/www/lide.php
http://www.ladaklub.com/www/lide.php