Pátrač píše:Perlička. Dneska ráno mi někdo nechal pod autem doklady.Peníze jsou sice pryč a doklady už jsou mi na hovno, protože mám všechno vystavené nové.
![]()

Moderátor: Moderátoři
Takže suma sumárum když nebudu počítat lítání tak 600 vystavení nových dokladů,2000 blokace platební karty plus 1500 hotovost. Tomu říkám dáreček k vánocům.Hurikán píše:Pátrač píše:Perlička. Dneska ráno mi někdo nechal pod autem doklady.Peníze jsou sice pryč a doklady už jsou mi na hovno, protože mám všechno vystavené nové.
![]()
A pak že už nejsou "poctiví" lidé.
Moc pěkný, to musí přidat na náladě, blokace karty stojí 2000? Já osobně svoji kartu nosím sebou jen když du vybírat penízky, snažím se tak eliminovat možnost stráty, navíc nerad používám takové vymoženosti.Pátrač píše:Takže suma sumárum když nebudu počítat lítání tak 600 vystavení nových dokladů,2000 blokace platební karty plus 1500 hotovost. Tomu říkám dáreček k vánocům.Hurikán píše:Pátrač píše:Perlička. Dneska ráno mi někdo nechal pod autem doklady.Peníze jsou sice pryč a doklady už jsou mi na hovno, protože mám všechno vystavené nové.
![]()
A pak že už nejsou "poctiví" lidé.
To mas stesti v nestesti ... Doklady mas zpatky, ale jsou ti prd platny. No aspon bud rad, ze ti na tvou obcanku nekdo v budoucnu nevezme neco na fakturu ...Pátrač píše:Perlička. Dneska ráno mi někdo nechal pod autem doklady.Peníze jsou sice pryč a doklady už jsou mi na hovno, protože mám všechno vystavené nové.
![]()
Ten vrakac, to je fakt narez! Mozna jsem i rad, ze jsem tohle pohrebiste zigulaku nevidel, asi by me to hodne vzaloOndrej píše:Martine, to buď možná i rád, že jsi to neviděl![]()
Hleděl jsem jak puk, no to jsme možná hleděli všici![]()
Fakt hrubé.
Kdyby mi někdo ráno řekl, že budu do tmy kanibalizovat Poláky, tak ho asi pošlu doprdele![]()
Byl jsem tam totiž ještě krapet déle než ostatní, ale myslím, že se nenašel jedinec, který by odjížděl s prázdnouNebo jo? Možná tak Luděk
Nebo oba Luďkové, Nivy tam neměli.
Fotek mám 3p, ale nemám teď čas z nich tvořit nějakou webstránku, tak jestli někdo máte zájem, písněte a můžu je poslat.
Salw:
Mám pocit, že účast byla 16,5 vozu, tedy 16 žigulů a jeden invalidní Fiat
Možná je to tím, že u nás bývá zvykem o vozítka pečovat o trošku více než dále na východ, takže zde těží asi kvalitnější materiál.Radek píše:...si ale mohli za svojí základnu mohli vybrat třeba Ukrajinu, kde máš žigulů za každou vesnicí dva stohy (podle legend a pověstí)