Moderátor: Moderátoři
Řekl bych, že Duko, indicie odpovídají. L.michael1983 píše:Zdravim v Nedeľu na obed okolo domu mi prebehla Lada SW Croos čierna s červenými polepmi BL značka. Aj som zakýval ale šofér sa sústredil na šoférovaniePriznajte sa
No v nedeľu okolo obeda som sa pohyboval v okolí Martina. Šiel som podľa navigácie,lebo som hľadal adresu, alebo cestu odtiaľ. Bol som si tam pre plechové disky na Vestičku bo ide zima, aby ju neoziabalo.michael1983 píše:Zdravim v Nedeľu na obed okolo domu mi prebehla Lada SW Croos čierna s červenými polepmi BL značka. Aj som zakýval ale šofér sa sústredil na šoférovaniePriznajte sa
No mohol som sa staviť, akurát ma ani vo sne nenapadlo, že tam niekde bývašmichael1983 píše:Tak to si bol ty. No si sa mohol staviť .Akurát riešim ten istý problém ci obyčajne plechace r16 alebo disky ale ked nic zas sa mi z takych normálnych cenovo dostupných nepáči .
Ja som objednal 205/60/16 ak by boli v TP tie 195 výška dezenu 60 dám tie lebo tých 55 je málo a ani tieto letné 205/50/17 by som nedal ak by to bolo na mne. Inak kolko máš duko priemernú spotrebu? Mne to zamrzlo na 8L jazdím dosť do BA možno mám ťažkú nohuDuko píše:No mohol som sa staviť, akurát ma ani vo sne nenapadlo, že tam niekde bývašmichael1983 píše:Tak to si bol ty. No si sa mohol staviť .Akurát riešim ten istý problém ci obyčajne plechace r16 alebo disky ale ked nic zas sa mi z takych normálnych cenovo dostupných nepáči .![]()
Čo sa týka plecháčov, tak u mňa je to jednoznačné. Keďže sa túlam po horách, tak liatina neprichádza do úvahy. Akurát by mi niekto mohol poradiť, či obuť 205/60/16 alebo 195/55/16? poraďte.
Nevieš čo je vraníkgrafi2 píše:vraníky?![]()
![]()
To bolo mne? Nie protektorygrafi2 píše:vraníky?![]()