Vymena palubovky z 2107 do 2103 ?

Moderátor: Moderátoři

Dano
Kontaktovat uživatele:

Vymena palubovky z 2107 do 2103 ?

Příspěvek od Dano »

Ahojte chcel by som napasovat polubovku z 07 do 03 pretoze ta povodna je uplne znicena a aj preto ze som zvyknuty na 07 a podla mna je konfortnejsia.
Robil to niekto z vas? Pozeral som dnes na to a uz viem ze treba poriesit uchytenie lebo na 03 je torochu inak posunute, takisto je nutene vymenit cele kurenie a pravdepodobne aj s kabelazou sa bude treba pohrat. Ak niekto mate s takouto transplantaciou skusenost budem vdacny za kazdu uzitocnu radu. :lol:
Popri tej robote by bolo dobre aj trochu odhlucnit interier, ale neviem aky material je najvhodnesi v zhladom na pomer uzitok / cena, docital som sa tu na fore ze ste pouzivali bud isover, orsil, mirelon, na nete som nasiel aj nieco o tzv. "tappajomat"
[url=http://]http://www.tappaja.com/autohifi/materialy/index.htm[/url]
a "sika ..."
[url=http://]http://www.sika.sk/sk-ind-technologie-11.htm[/url]
Ak mate aj s tymto skusenosti tak tiez ma potesi kazda rada. Diky
zigulman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zigulman »

Ta palubka nebude problem,musis jen trosku upravit elektriku k budikum,ovladani topeni a vetrani a jinak mit jen spoustu trpelivosti :-)
Pokud jde o odhlucneni tak jsou tri problemy,ale resis jen dva.
1. hluk od motoru - staci jen dobre seridit ventily.V extremu (splneny body 2 a 3) dat na spodni kryt motoru a kapotu nejakou odhlucnovaci hmotu.
2. hluk od podvozku - isover se mi osvedcil,je potreba vystlat celou podlahu i s prepazkou tak 10cm vrstvou (casem to klesne).Pokud nechces investovat do isoveru a podobnych veci tak staci nekolik vrstev stareho zatezaku,zvlaste pokud nemas puvodni izolaci pod nohama.Rozdil i se zatezakem je obrovsky zvlaste pri prejizdeni nerovnosti. Jako final je dobre dat nejaky koberec,dobre to vypada a castecne to pohlcuje dalsi hluk z interieru.
3. hluk od vetru pri 100km a vys..... bez slona neresitelne (max odstranit antenu,zrcatka a vse kolem ceho to muze svistet)

Pokud tyto tri vyse uvedene body nestaci tak posledni moznost je vyhnat bobri rodinku z diferaku,nekdy desne chroustaj :x
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani :-)
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
M150

Příspěvek od M150 »

zigulman píše: bez slona neresitelne
cooo? :shock:
2103, 2103
zigulman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zigulman »

M150 píše:
zigulman píše: bez slona neresitelne
cooo? :shock:
Cozpak jsi nevidel reklamu na P207? (myslim) jak s pomoci slona zhotovi ze stare skatule nadupanou masinu :-) Staci aby si spravne sedl a hned to ma modernejsi tvar :-)
Ono s tou hranatou kastli nejak nejde moc co delat.
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
M150

Příspěvek od M150 »

uz mi je to s tym slonom jasne 8)

inak ked das tych 10cm na podlahu idu este zoslapnut pedale? :lol: sa mi to zda nejak moc
2103, 2103
zigulman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zigulman »

M150 píše:uz mi je to s tym slonom jasne 8)

inak ked das tych 10cm na podlahu idu este zoslapnut pedale? :lol: sa mi to zda nejak moc
Pedaly seslapnout jdou v pohode.Spojka a brzda bez problemu,plynu to trosku vadi,ale ne moc. Ja na tom isoveru mam jeste puvodni gumove 05 koberce a na tom normalni koberec.Ta 10cm vrstva je nestlacena.Pokud na ni das ten gumove nesmysl tak se to pekne stlaci a casem se to udusa na nejaky 3cm takze je to hodne v pohode.
Hlavne do 3000 otacek nevim co je to motor,pak se zacne trosku ozyvat ale ne tak aby me to obtezovalo. Jedine co me stve je vetr pri vysich rychlostech a to tak ze dost :x
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
M150

Příspěvek od M150 »

ja tam mam len izolaciu co bola original a vobec mi nevadi hluk motora. asi preto ze som sa svojho casu vozil na fiatke bez izolacie od motora :twisted:
ten vietor pri 120 je naprt hlavne ked si chcem otvorit okno - preto sa uz dlhsiu dobu chystam kupit difuzory na okna
2103, 2103
Pavel04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel04 »

jestli myslis ofuky tak to te taky nespasi.
Vaz 2107 no engine - 0g CO2 :D
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

co sa hluku tyka tak trosku tie difuzory pomozu, hlavne ked mas okno otvorene len na skaru. a ked ho otvoris viac tak ta nejde prievan vytiahnut z auta... aspon tak som to odpozoroval na tom mojom ruskom krame.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od Acibuk »

Dano, pak dej vedet, jak jsi se zastavbou dopadl.. Chci davat central a kdyz central, tak alarm, a kdyz alarm tak vydelat koberce, a to uz natahnu audio a kdyz uz se v tom budu hrabat, tak tam dam i 07 palubku nehlede na odhlucneni:) Retezovka proste..
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra 07 »

Acibuk píše:tak tam dam i 07 palubku nehlede na odhlucneni:) Retezovka proste..
S tim novym Isoverem 20mm o motoru nevim, slysim jenom vyfuk vzadu, ale retez ani motor ne... parada, akrorat obcas se mi stava ze chci jet a nejedu protoze motor nebezi, nevim o nem, neni slyset.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
M150

Příspěvek od M150 »

Ondra 07 píše: chci jet a nejedu protoze motor nebezi, nevim o nem, neni slyset.
-presne kvoli tomuto neuvazujem o odhlucneni od motora
2103, 2103
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

hm, mám nějaký navezený ve zkušebně, asi si pro něj zajedu:) mám tam cpát 07 palubku, když ji budu mít novou za flašku?
zde

Dostal ste Bludišťáka!
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Acibuk píše:hm, mám nějaký navezený ve zkušebně, asi si pro něj zajedu:) mám tam cpát 07 palubku, když ji budu mít novou za flašku?
necpi. je to skoda. dam ti za ni dve flasky :lol:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

no, koukal jsem na to kašlu na to.. 03 je hezčí
zde

Dostal ste Bludišťáka!
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“