![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://lpg-motortuning.wz.cz/
Moderátor: Moderátoři
Firma která mi to co mi pan Čadek zmastil opravila se jmenuje HTS Zábřeh je to 100 km od brna a je potřeba se telefonicky objednat. Mě to teď žere LPG v průměru kolem 10,4-11,4 LPG ale to je kvůli tomu že si musí sednout membrány a LPG se musí doladit. Doufám že toto dořeším v Příbramitarquin píše:Nechával sem si před třemi měsíci taky namonovat LPG u firmy Čadek, mám favorita 94, vstřikování. Po městě jezdím za 18 litrů LPG a plyn neuvěřitelně smrdí po celým autě, v kabině, pod kapotou, dokonce se mi stává že když se blížím k stojícímu autu tak už 10m od auta ucítím plyn. Dost mě to zneklidňuje. Proto bych se rád zeptal Patrace na tu kontrolní stanici, rád bych jel taky na prohlídku. Ve firmě Čadek sem byl už 2x a říkali že je to dobrý a že žrát mně to tolik nemůže a tím to zhaslo. Dál po montáži špatně zapojili tu krabičku s přepínačem paliva, řídící jednotku plynu ( nevim přesně co to je ) přivrtali do sání a uchytili šroubkem bez matičky, takže to hned samozřejmě odpadlo...![]()
Kdyžtak Patrač napiš na icq 59593247
To Tarquin: odvážil bych se tvrdit, že rajtuješ na odjištěné bombětarquin píše:Nechával sem si před třemi měsíci taky namonovat LPG u firmy Čadek, mám favorita 94, vstřikování. Po městě jezdím za 18 litrů LPG a plyn neuvěřitelně smrdí po celým autě, v kabině, pod kapotou, dokonce se mi stává že když se blížím k stojícímu autu tak už 10m od auta ucítím plyn. Dost mě to zneklidňuje. Proto bych se rád zeptal Patrace na tu kontrolní stanici, rád bych jel taky na prohlídku. Ve firmě Čadek sem byl už 2x a říkali že je to dobrý a že žrát mně to tolik nemůže a tím to zhaslo. Dál po montáži špatně zapojili tu krabičku s přepínačem paliva, řídící jednotku plynu ( nevim přesně co to je ) přivrtali do sání a uchytili šroubkem bez matičky, takže to hned samozřejmě odpadlo...![]()
Kdyžtak Patrač napiš na icq 59593247