Vlastně jsem ani nenapsal, jak to všechno dopadlo ... . Naštěstí dobře, auto opravili celkem dobře (dopasování jsem si udělal sám). Cena ze sericu byla ca 220tis., doplácel jsem spoluúčast 10tis. + lepší masku chladiče 5tis., kterou jsem tam původně měl. Pak jsem dokupoval origo nové druhé světlo a mlhovku. Naštěstí přes kamarádku co má zaměstnanecké slevy a ještě jedn díl byl zvíhodněný, takže dalších 15tis. A nakonec jsem udělal kompletní rozborku podvozku a očištění koroze spodku + komplet nástřit (Brunox, Epoxid, Vosk), nápravy rozebrané, opískované, ozinkované kromě nápravnic - tam jen Epoxid), nastříkané, stejně tak repas brzdičů (pískování, zinek, bezbarvý lak), nové brzdové štíky vzadu (shnilé), některé nové silentbloky, jedno zadní ložisko a nakonec 2 brzdové trubky (bohužel se mi povedl strhnout závit ve spojce při spojování (2x zahnutá ruka mezi nápravou a výfukem), na autě nevyměnitelné, protože všechno pod krytama a nad výfukem a materiál trubek tak tvrdý, že ani speciální přípravek na ocelové trubky nezabral. Takže vloženo dalších ca 20tis.. Takže mám zlaté auto

.Jako spodek jsem dělat chtěl už loni, tak se to alespoň dotáhlo všechno. Po 16ti letech jsem přišel o služební auto (bylo to plánované a je to vykompenzované), tak si Supíka musím hýčkat, než bude nástupce (nejspíš pak půjdu do baterky, ale potřebuji alespoň 1800, nejlépe 2000kg na kouli, což moc aut kromě Tesly neumí a ta je pro mě no go. Budu řešit tak za 2-3 roky.
Takže teď se pouštím do úprav Berlinga (výhřev vody, topení do sedaček), protože jsem s novou situací počítal, tak jsem ho loni neprodal, když přestalo mít využití. Bude to super přibližovadlo do práce (LPG), sice má už 18 let, ale je naprosto netknuté korozí a má nájezd necelých 190tis.