víte, že já ani s jedním VAZidlem do offroad chlívku moc nepatřím a i když se s ne-crossovým sedanem do bezdarožie vydávám celkem rád, mám respekt k předokolce. To, že mám úchylku na Lady způsobilo, že jsem od kolegů dostal zážitkový poukaz. Za covidu nebyla moc možnost to vybrat a poukaz vyzrál jako víno. Nyní to bude zážitek na třetí. O co jde ?
Příští víkend s Buchankou !
Zážitek základní je ten víkend, nicméně potencovaný současnými cenami paliv i protiruskými náladami. Očekávám, že to bude stát za to.
Každopádně jsem s jedním nejmenovaným členem domlouval společnou projížďku, nicméně se ukazuje, že vzhledem k tomu, že Milovice mají nějakou akci, tak potřebuji radu, kde se dá tak nějak opatrně vyblbnout. Jak předesílám nahoře, nejsem ofrouďák, takže tak nějak přiměřeně tomu obtížné (ale ne po asfaltu

Moje plány jsou zhruba následující: v pátek odpoledne v Canocaru vyzvedávám Buchanku, přesun D1 na Prahu, kde nakládám nějaké věci a jedu na chalupu do Jizerek. V sobotu přesun do oblasti Třebechovic nad Orebem, v průběhu odpoledne s nejmenovaným členem ev. i s dalšími nějaká pěkná projížďka zhruba v oblasti Kořenov-Třebechovice

V neděli plánujeme přesun do oblasti Brna, zhruba kolem poledního průjezd Olomoucí (+- okolí) a následně do oblasti na východ od Brna. Opět nějaký mikrovýlet po cestě asi možný, ale očekávám, že na to nebude kdovíkolik času.
V pondělí se auto dopoledne vrací do Canocaru, meje, tankuje, takže větší akce už nevidím. Odjezd do Prahy RJčkem po 14. hodině.
Největší prostor na vyblbnutí cítím v sobotní odpoledne, ta neděle na Moravě asi spíš něco menšího.
Máte někdo čas, chuť nebo aspoň zajímavé tipy ? Je to příští víkend sobota 9. a 10., takže možná vyzkoušíme i jak Buchnička topí

Díky za nápady
Georgius
P.S.: a jinak jsem normální a jíst mi chutná
P.P.S.: teoreticky by inspirátor/navigátor nemusel tahat svoje auto a mohl by navigovat z Buchny, místo bude