Ondyno jsem zahlídnul nedaleko Skalky černou jedenáctku a tuhle koukám, že si aspoň na chvilku musím stoupnout na invalidu kvůli fotce (do 3 minut je to i legální ) i když z mobilu po tmě leze "fotka" asi jako z mobilu po tmě:
Všeobecne vidím Ladu na cestách málo, len susedná Vesta z ulice oproti-čokoládka, občas sa mihne Niva..inak nikde nič, síce aj málo jazdím, ale cesty sú všeobecne prázdne.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Vypadalo to, že ano. Vnitřek byl lakován stejně. Z vnějšku byly viditelné opravy podobným odstínem, je to rozeznatelné i na fotce. Měl asi původní karvinskou značku z podle mně z přelomu roku 1988/89.
Dnes videná pri predajni LADA v Humennom strieborná? (skôr Pluto) Vesta sedan čo som už dlho nevidel, škoda že fotka nie je, súčiastky na kotol mi pomútili prioritu, lebo boli v akcii (kot.koleno 150/90/150, tesnenia, kefy, lepidlá.. somariny