pokud se nepletu, na SK vsechny znacky uz davno vymenili.
Moderátor: Moderátoři
Zatím je v tomto směru klid, ani náznak změnyHonza854 píše:Panove. Vy mne lekate. Ja delam superoperaci kvuli SPZ s dvoumistnou prazskou znackou. Nerad bych se, az podojim ucet na ruznych zbytecnych ekodanich, dozvedel, ze si musim dojit pro "peknou novou RZ"...
tak kdyby se proti tomu zved odpor, tak by se to dycky dalo navlíknout na to že to požaduje EU v nějaký směrniciuha2324 píše:prvni bych vymenil znacky, na tom se daji vytahat dalsi prachy z lidi. az pak bych zacal auta zakazovat. at lidi poznaji ze stat je tady pro nas, jeste bych jako stat nejak lidem vysvetlil ze je to v jejich zajmu
pokud se nepletu, na SK vsechny znacky uz davno vymenili.
Tak u nás je to jinak. Depozit prodloužíš po roce na neurčito a pak už jen vyzvedneš kdy chceš. Pokud prodloužit zapomeneš, tak se nic neděje a prodloužíš to kdy chceš a zase vyzvedneš kdy chceš. Dost mě to překvapilo, myslel jsem že neprodloužení doklady zaniknou. Uniká mi smysl toho prodlužování. M:S:valda1971 píše:K veteránům - testace se mění - ale víc práce pro komisi. Pro majitele vozidla se nic nemění.
Depozit musíš myslím 1x ročně obnovovat, jinak Ti propadnou a jseš v háji