uha2324 píše:nebezpeci ze upadnou panely - vim, teorie a realita je vzdy uplne jina, ale naklad by snad mel byt bezpecne nalozeny....
a ridic se ma prizpusobit okolnimu provozu.
nekdy si rikam ze dost riskuju kdyz se pohybuju v male plechovce mezi nakladnimi auty.
jinak trochu od tematu, ve Spanelsku zase maji semafory jen tak mimo krizovatky a kdyz jede auto rychleji nez je povoleny limit, skoci mu tam cervena. to nektere neznale spechace hodne vytaci protoze pak jedou brzda plyn
tohle je asi opak zelene vlny
Samozřejmě že byly panely zajištěny a držely pěkně, to jsem kontroloval i během cesty, ale jak říkám, zbytečně brzdit na plný brzdy jen kvůli semaforům kde se hůř odhaduje jak dlouho tam zelená bude, mi přijde zbytečný. Když jedu v osobáku, tak v daném úseku vím, kolik vteřin asi tak mám ještě do konce zelený, ale náklaďák se u předchozí křižovatky rozjížděl pomaleji než osobák, takže už tam byla nějaká ztráta a hůř se to odhaduje. Ale jezdit tam s náklaďákem častěji, tak člověk už ví víc.
Kdybych jel někde, kde jsem dlouho nejel ani s osobákem, tak tam samozřejmě budu mnohem víc počítat, že tam může skočit červená, protože je to neznámý místo.